-

Data-gestuurd ondernemen: verkopen via een platform

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor bol.com. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met bol.com’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Een open gesprek over data-gestuurd ondernemen positionering en marketplaces. 

Ondernemer Michiel Snoek  van Hemdvoorhem.nl vertelt wat er aan zijn bedrijfsvoering is veranderd sinds hij ook via Bol.com verkoopt. Joris Scheepens van Bol.com vertelt over de servicenormen van Bol, de concurrentie van Amazon en de wederzijdse afhankelijkheid van platform en verkoper.

Het delen van data speelt een belangrijke rol in die samenwerking, en Bol heeft daar een uitgebreid dashboard voor. Een gesprek over positionering, content en verbeterpunten met tips voor de beginnende Bol-partner.

Gasten: Michiel Snoek (Hemdvoorhem.nl) en Joris Scheepens (Director Retail & Data, Bol.com)
Host: Hielko van der Molen
Collection: E-commerce Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond