-

De buitenlandse markt op: insights voor grenzeloze groei

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor PostNL. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met PostNL privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Ondernemen over de grens is niet alleen mooi en spannend, het is ook een uitstekende manier om heel veel nieuwe klanten binnen te halen en je bedrijf verder te laten groeien. Maar: hoe pak je dat aan? Tips en advies voor cross border e-commerce.

In deze video krijg je inzicht in trends op het gebied van internationaal shopgedrag, worden de belangrijkste opvallendheden uit verschillende landen onder de loep genomen en krijg je tips op het gebied van specifieke internationale wet- en regelgeving waarmee je de online cross-border omzet kunt laten groeien.

Host: Hielko van der Molen

Spreker: Giseke Hopstaken (Commercial Director PostNL)

Collectie: Crossborder 2021

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond