-

De toekomst van shared mobility

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Label A. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Label A’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Wat kunnen we nu leren van bestaande shared mobility initiatieven om de mobiliteit voor de stad in de toekomst zo efficiënt mogelijk in te richten?

In 2050 woont tweederde van de wereldbevolking in steden. Hoe zien steden er tegen die tijd en en hoe bewegen we ons van A naar B? In dit webinar vertelt Paul van Merrienboer over de datawarehouse-strategie van zijn bedrijf Check. Het bedrijf wil voorop blijven lopen in de deel-mobiliteitsmarkt. Hij en Oscar Kolthoff (Label A) onthullen welke keuzes Check gemaakt heeft en waarom het 100% controle wilden houden over alle data en software. Eenvoud is hierbij belangrijk – het moet simpel worden gemaakt om applicaties te gebruiken, ongeacht de technische complexiteit.

De ambitie van Check Technologies is om de makkelijkste weg door de stad aan te bieden. Ze doen dat door een platform te ontwikkelen waarop ze vervoersmiddelen aanbieden in steden, zodat iedereen gemakkelijk van A naar B kan binnen 15 minuten. In februari 2020 begon Check met 160 scooters in Rotterdam. Inmiddels biedt het ook scooters aan in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Breda.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar van RTV Media)

Sprekers: Oscar Kolthoff (Managing Director bij Label A) en Paul van Merrienboer (mede-oprichter van Check)

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond