-

Hoe merken groeien: wekelijks 5000+ unieke creatives als brandstof

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Pink Marketing. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Pink Marketing’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Hoe zorg je ervoor dat creatie zowel impactvol als schaalbaar is en welke tooling kun je hiervoor gebruiken?

In dit webinar vertelt Dennis de Zwaan, marketingmanager van DPG Online Services hoe de marketing van zijn organisatie van een traditionele conceptaanpak naar crowdsourcing van ideeën is gegroeid. Hij is verantwoordelijk voor onder meer Independer, Tweakers, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair, Hardware.info, Gaspedaal en Autowereld.

Dennis vertelt ook hoe je antwoord geeft op de diversiteit van alle beschikbare media kanalen – van Out-of-Home tot social advertising. Willem Waardenburg (Pink Marketing en Pünktlich) begeleidde DPG hierbij. Hij ontwikkelde PEXI, een tool die creatie en marketing bij elkaar brengt en impact en schaalbaarheid hand in hand laat gaan. Creatie kan zowel impactvol als schaalbaar zijn aan de hand van 3 belangrijke pijlers in campagne-ontwikkeling: een sterke conceptontwikkeling, schaalbaarheid van je concept en automatisering.

Host: Ronald ter Voert (eigenaar RTV Media)

Sprekers: Dennis de Zwaan (marketingmanager DPG Online Services) en Willem Waardenburg (oprichter van Pink Marketing, Pünktlich en bedenker van PEXI)

Collectie: EDAY Digital Business Conference

 

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond