-

Maak van een zoeker een boeker: neuromarketing in de praktijk

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

 

Je krijgt zes seconden aandacht. Wil je weten hoe je van klanten ambassadeurs kan maken? Met kennis van neuromarketing kan je je doelen sneller bereiken.

Martin van Kranenburg heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en stond aan de wieg van de bekende reissites D-reizen en Micazu. Hij schreef de whitepaper Online Beïnvloeden en legt de korte en de lange formule voor het sturen van gedrag in minder dan 20 minuten aan je uit. Koppel die aan copy, design en strucuur en vergeet niet je site regelmatig door testgroepen te laten gebruiken en je maakt van een bezoeker een boeker en van een klant een fan!

Spreker: Martin van Kranenburg
Host: Ronald ter Voert
Collectie: E-commerce Live!

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond