-

Tijdig leveren op piekmomenten

Registreer je voor deze video

Je kunt de webcast bekijken / het event bezoeken / dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor PostNL. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met PostNL’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Tussen Black Friday en Sinterklaas bezorgt PostNL anderhalf keer zoveel pakketjes als gewoonlijk. Hoe houd je je fulfilment op piekmomenten op orde?

Hoe bereid je je als webshop het beste voor op piekperiodes als Cyber Monday en Kerst? Op basis van data van de distributievolumes en  fulfilmentdata deelt PostNL inzichten en tips om zo goed mogelijk de piekmomenten in het jaar door te komen.

Welke bezorgopties kun je het beste activeren om de pieken af te vlakken? En wat kun je doen om jouw klant het beste te informeren en sturen tijdens zijn aankoop? De sleutelwoorden: forecasting, en communicatie.

Spreker: Gerard den Bakker (‎Senior New Business Manager E-fulfilment, ‎PostNL)
Host: Roeland de Bruin
Collectie: E-commerce Live!

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond