-

Vattenfall: toewerken naar één global employer brand

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Vattenfall is een van de grootste energieproducenten van Noord-Europa. Aan Lorraine Melissen de taak om dit enorme bedrijf in alle landen neer te zetten als één employer brand   

In Nederland is Vattenfall vooral bekend als het moederbedrijf van het voormalige Nuon. Loraine Melissen is als Employer Branding Specialis verantwoordelijk voor het werkgeversmerk op Europees niveau. In haar presentatie gaat ze in op de lessons learned van Vattenfall als één global employer brand. Het motto daarbij is: global presence, local relevancy. En die relevantie is essentieel om specialistische doelgroepen te bereiken.

Spreker

Lorraine Melissen, Employer branding specialist Vattenfall

Host

Bas Westland, Managing Partner e-People

Collectie

Emerce Recruitment

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond