-

Wijze lessen van een zevenjarige

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Kaliber. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Kaliber’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Experiment, fail and learn… wanneer heb je dat écht gedaan? Ronald van Schaik vertelt tijdens dit webinar hoe een onbezorgd en nieuwsgierig zevenjarig jongetje binnen zijn bedrijf Kaliber zorgt voor de mindset om buiten gebaande paden te treden en voor de durf om te experimenteren.

En ja, dat levert een spoor van mislukkingen op. Maar ook een andere kijk op talent, technologie en de creativiteit, de veerkracht en het innovatievermogen om met opdrachtgevers nieuwe vraagstukken in de snel veranderende wereld te kraken.

Spreker

Ronald van Schaik (Founder, CEO Kaliber)

Host

Sacha Martina

Collectie

Emerce Recruitment

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond