Industry Wire

Geplaatst door De Ondernemer

200 NFT traders komen samen in de Melkweg in Amsterdam

Amsterdam, 14 juni 2022 – Op woensdag 15 juni komt Nederlands grootste NFT Community samen om kennis te delen over NFT’s. Doorgaans is de digitale wereld het speelveld van NFT traders, maar morgen ontmoeten 200 mensen elkaar in real life in de Melkweg Amsterdam. Van 15:00 tot 19:00 uur zullen hier sprekers de geheimen van hun NFT successen delen. Ook komen zij samen om hun winst van 2.2 miljoen te vieren. De NFT Wereld Community is een initiatief van ondernemers Mitchel van Duuren en Joël Pasanea.

NFT’s veranderen hoe mensen het internet gebruiken. Joël Pasanea, Operationeel Directeur NFT Wereld Community licht toe: “We helpen mensen om deze shift te begrijpen, en de financiële kansen die hierbij vrijkomen optimaal te benutten. Het handelen in NFT’s is voor iedereen geschikt en hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn”.

Geen Metaverse Feestje

De NFT Wereld Community bestaat nog niet eens een jaar, toch hebben er al meer dan 2000 mensen zich aangesloten bij deze groep. Pasanea vertelt: “Ondanks dat we in NFT’s handelen vinden we de ontwikkeling van de Metaverse zorgelijk. En dan bedoelen we het ontstaan van de virtuele wereld waarin mensen werken en wonen. We denken dat het eraan komt, maar wij vinden persoonlijke verbinding belangrijker dan deze technologische innovatie. Natuurlijk is innovatie goed, maar we willen niet leven in een virtuele wereld.”

Daarom vinden de initiatiefnemers het tijd voor een echt event over NFT’s waarbij persoonlijke verbinding centraal staat. Woensdag 15 juni wordt de kennis over handelen in NFT gedeeld tijdens het event. Aanmelden en tickets kopen kan hier.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht