Industry Wire

Geplaatst door Redux

72 uur achter elkaar livestreamen voor het goede doel

Sittard, 6 april 2022 – De Nederlandse webshop Redux Gaming gaat net als vorig jaar 72 uur lang achter elkaar streamen voor het goede doel. In 2021 werd er €5.955 euro opgehaald voor Stichting Opkikker. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor Stichting Make-A-Wish, een stichting die wensen van zieke kinderen in vervulling laat gaan.

Redux Gaming doet dit niet alleen: grote namen uit de gamewereld als Paraduze, Altijdmelvin en Sejecem zijn tijdens de stream te volgen. Ook partners Cooler Master & Aorus Benelux helpen mee. Op 15 april om 12:00 uur gaat de livestream van start op het Twitch kanaal van ReduxGamingTV, waarbij de laatste stream eindigt op 18 april 12:00 uur. Aan de livestream zullen in totaal 24 streamers deelnemen. Iedere drie uur wisselen de streamers zich af en zullen ze met hun favoriete game de kijkers vermaken.

Live kijken via Twitch

“Twitch.tv is wereldwijd het populairste streaming platform. Kijkers kunnen live meekijken en meepraten met hun favoriete streamers”, legt Jeroen Klokgieters van Redux Gaming uit: “Het belooft 72-uur lang entertainment en gezelligheid te worden, waar we na afloop meerdere wensen van kinderen kunnen vervullen.’’

“Iedere 24 uur wordt het precies binnengehaalde saldo kenbaar gemaakt vanuit de studio van Redux Gaming. We verwachten dat deze stream in het totaal €10.000 op gaat brengen”, vervolgt Klokgieters. “Vanuit de studio wordt ook teruggeblikt op de highlights van de afgelopen 24 uur en vooruitgeblikt op de streamers die de komende 24 uur streamen.”

Doneren

Redux Gaming doet tevens een oproep naar streamers die niet bij de Redux Charity stream aangesloten zijn. Zij kunnen helpen door hun opbrengst gedurende het Redux Charity Weekend te doneren aan Stichting Make-A-Wish.

Meer informatie over het evenement? Kijk dan op: www.reduxgaming.nl/make-a-wish/

Stichting Make-A-Wish

Stichting Make-A-Wish is een non-profit organisatie die gelooft in de kracht van een wens. De organisatie vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en de 18 jaar met een ernstige- en soms levensbedreigende ziekte. Het doel is om het kind en diens familie een leuke en onvergetelijke wensvervulling te bieden, zonder zorgen.

_____________________________________________________________________

 

Over Redux Gaming

Redux Gaming is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in prebuilt gaming PCs. Redux Gaming is in 2019 opgericht door Lon Obers en anno 2022 verkoopt het ongeveer 600 PC’s per jaar. Al ruim 130.000 klanten vonden via Redux Gaming hun nieuwe game PC. Het bedrijf telt een dertigtal medewerkers, verdeeld over een tweetal locaties, op locatie in Susteren en in Sittard.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht