Industry Wire

Geplaatst door Aruba

Aruba benoemt David van den Berg tot Country Manager Nederland

Amstelveen, 20 oktober 2020 – Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, heeft per 1 juli 2020 David van den Berg benoemd tot Country Manager voor Nederland. Zijn belangrijkste taak is het uitbouwen van Aruba’s leidende positie in Nederland op het gebied van slimme en veilige netwerken voor bedrijven, overheden en instellingen.

Hightech-veteraan
David van den Berg is een veteraan in het hightechlandschap in Nederland. Na zijn studie bedrijfsinformatica begon hij bij de gezamenlijke Dirk Van den Broek-bedrijven in de automatisering. Vervolgens had hij managementfuncties bij Hewlett-Packard, Lucent Technologies en zijn spin-off Avaya. Van den Berg gaf vervolgens leiding aan Polycom en Vidyo in Noord-Europa, en keerde ook nog terug bij Avaya als Managing Director van Nederland. In 2018 werd hij benoemd tot Associated Director bij Verizon, waar hij aan het hoofd stond van de Benelux-organisatie.

Van den Berg – een doorgewinterde strateeg en peoplemanager – brengt ook expertise op het gebied van geavanceerde communicatieoplossingen, security, netwerken en het aanbieden van producten en diensten as-a-service met zich mee.

David van den Berg: “Ik verheug me erop aan de slag te gaan voor Aruba – een mooie organisatie waar de slimste koppen werken aan de beste netwerkoplossingen. Samen met het team ga ik er alles aan doen om de leidende positie van Aruba in Nederland verder te versterken en onze klanten nog beter te bedienen.”

Lene Skov, North Sales Director bij Aruba: “We zijn blij met de komst van David en zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plek is. Met zijn leiderschapskwaliteiten zal hij meewerken onze huidige positie als toonaangevende leverancier van veilige en slimme netwerkoplossingen verder uit te breiden”.

###

Over Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise
Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is de wereldwijde leider in veilige, slimme edge-to-cloud netwerkoplossingen die AI gebruiken om het netwerk te automatiseren, terwijl ze gegevens gebruiken om krachtige bedrijfsresultaten te behalen. Met Aruba ESP (Edge Services Platform) en As-a-Service-opties, kiest Aruba voor een cloud-native aanpak om klanten te helpen aan hun eisen op het gebied van connectiviteit, veiligheid en financiële eisen te voldoen. Over de hele campus, in elke sector, elk datacenter en elke remote-werkomgeving, waarbij alle aspecten van bedrade, draadloze LAN, en wide area networking (WAN) aan bod komen.

Surf voor meer informatie naar www.arubanetworks.com en volg ons voor realtime updates op Twitter en Facebook. Voor de laatste technische discussies over mobiliteit en producten van Aruba kunt u terecht op Airheads Social via community.arubanetworks.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht