Industry Wire

Geplaatst door Avisi Group

Avisi Consultancy en Idalko bundelen krachten in strategisch partnership

Twee van de meest innovatieve en vooruitstrevende Atlassian Platinum en monday.com Gold Partners in respectievelijk Nederland, België en Frankrijk – Avisi Consultancy en Idalko – hebben onlangs hun strategisch partnership aangekondigd. Het nieuwe bedrijf zal gaan opereren onder de naam Idalko Nederland en bundelt hiermee meer dan 10 jaar aan expertise, vaardigheden en passie op het gebied van Atlassian en monday.com

“We zijn verheugd om onze krachten met Idalko te bundelen en ons aanbod van producten en diensten naar een nog hoger niveau te tillen”, aldus Barri Jansen, CEO van Avisi Consultancy. “Onze gedeelde visie en passie voor het leveren van innovatieve oplossingen en diensten stelt ons in staat om onze klanten beter van dienst te zijn en meer kansen te bieden aan onze medewerkers.” Manuel Pattyn, Managing Director van Idalko, voegt hieraan toe: “Het strategisch partnership met Avisi Consultancy is een prachtig avontuur voor ons allemaal.”

In de nieuwe bedrijfsstructuur wordt Avisi Consultancy per juni 2023 omgezet naar Idalko Nederland bv, Idalko nv wordt Idalko bv en Idalko France blijft ongewijzigd. Avisi Consultancy was onderdeel van het Arnhemse softwarebedrijf Avisi. De afsplitsing stelt Avisi in staat om zich nog meer te richten op hun corebusiness rondom softwareontwikkeling, cloud-diensten en apps.

Over Avisi Consultancy:

Avisi Consultancy is een toonaangevende Atlassian Platinum en monday.com Gold Partner in Nederland en biedt sinds 2011 diensten rondom best-in-class tooling zoals Atlassian en monday.com en bewezen methodieken zoals Agile (SAFe), ITSM, DevOps en QA. 

Over Idalko:

Idalko is eveneens een Atlassian Platinum en monday.com Gold Partner en levert innovatieve oplossingen en diensten aan klanten in België en Frankrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in Agile-, DevOps- en ITSM-oplossingen die organisaties helpen hun productiviteit, samenwerking en efficiëntie te verbeteren.

Over Avisi Group
Onze droom is een wereld waar de veiligheid en kwaliteit van software niet ter discussie staan. En software die beloftes waarmaakt, wordt gemaakt door uitzonderlijke vakmensen. Die brengen wij al sinds 2000 samen in een broedplaats voor werkgeluk en digitaal vakmanschap. Omdat we het onacceptabel vinden dat software nog zo vaak niet voldoet aan de verwachtingen, leveren we niet alleen digitale meesterwerken, maar helpen we ook anderen om dat zelf te doen. Klanten als KNB, ECH, HDN en Lyfo vertrouwen op de expertise van Avisi.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht