Industry Wire

Geplaatst door BenQ

BenQ introduceert draadloze ZOWIE-muizen voor eSports

Eindhoven, 27 januari 2023 – ZOWIE, het eSports-merk van BenQ, introduceert de ZOWIE EC1-CW, EC2-CW en EC3-CW draadloze muizen. In antwoord op verzoek van veel klanten heeft BenQ de populaire ZOWIE EC-serie verder ontwikkeld en lanceert voor het eerst een draadloze versie van de populaire muizen. Naast het verfijnde ergonomische ontwerp beschikken de nieuwe EC-CW-modellen over een aparte draadloze ontvanger met geïntegreerde oplaadfunctie en een verbeterde antenne aan de voorkant van de draadloze muis, die samen zorgen voor een hoge verbindingsstabiliteit.

De draadloze ZOWIE EC-EW muizen maken indruk met hun stabiele draadloze overdracht en hun geavanceerde ontwerp.

De ZOWIE EC-CW serie is de ultieme muis voor professionele gamers die de voorkeur geven aan een asymmetrisch, ergonomisch ontwerp. Net als de bedrade versies, is de draadloze EC-CW serie verkrijgbaar in drie verschillende modellen die verschillen in grootte en gewicht en kunnen worden geselecteerd op basis van individuele gaming- en gripstijlvereisten.

De ZOWIE EC-serie heeft een natuurlijk gebogen bovenschaalontwerp dat ideale ondersteuning biedt aan de handpalm, vooral tijdens lange horizontale bewegingen, zoals in CS:GO. Dit zorgt voor een stabiele houding en meer controle bij het manoeuvreren en optillen van de muis.

Sportwetenschappelijke meetstudies hebben ook aangetoond dat de vorm van de EC-CW serie meer uithoudingsvermogen biedt bij langdurig gebruik en veelvuldig klikken dankzij de comfortabele positie van de vingers en onderarm. Voor gamers wier gebruikelijke spel meer verticale bewegingen vereist, is de EC3-CW met een kortere totale lengte een goede keuze.

Informatie over de beschikbaarheid van de EC-CW muizen en ZOWIE event tips zal worden geplaatst op de sociale media kanalen van BenQ.

Ga voor meer informatie over BenQ’s ZOWIE producten naar:
https://zowie.benq.eu/en-nl/mouse/ec2-cw.html

Foto’s met een hoge resolutie vindt u oder “Download”

Download

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht