Industry Wire

Geplaatst door Move4Mobile

Bezoek inplannen met online tool dé uitkomst voor zorginstellingen

Het bezoeken van bewoners in zorginstellingen mag weer. Nog niet spontaan, wel strak georganiseerd en volgens de regels van het RIVM. Door de strenge restricties zijn organisaties veel tijd kwijt om het bezoekbeleid in goede banen te leiden. De innovatieve online oplossing OpBezoek geeft zorginstellingen grip op het bezoekbeleid, zonder dat het een dagtaak wordt voor de zorgverlener. Met OpBezoek plannen bezoekers online snel en eenvoudig een bezoek in, geheel volgens het beleid van de zorginstelling.

Actuele bezoekersinformatie geeft grip
De aanvragen voor het bezoeken van bewoners zijn enorm en zorgen voor organisatorische druk. Het beantwoorden en inplannen van al deze verzoeken kost veel tijd en gaat ten koste van de zorg. Met OpBezoek regelt de zorginstelling de bezoekersregeling volledig online. De beheerder geeft via een online dashboard aan wanneer bezoek mogelijk is en wie op bezoek mag komen. Hiermee is OpBezoek een daadkrachtige oplossing voor iedere zorginstelling die snel en eenvoudig grip wil op het bezoekbeleid.

Bewoners genieten van bezoek dankzij online tool
Ook voor bezoekers die staan te popelen hun naasten weer te bezoeken is OpBezoek een uitkomst. Wanneer ze een geregistreerde bezoeker zijn kiezen ze eenvoudig online een moment uit om op bezoek te gaan. Zowel bezoekers als zorginstellingen zijn met OpBezoek goed geïnformeerd over de bezoekersregeling.

Strikte naleving RIVM-richtlijnen
OpBezoek vereenvoudigt de naleving van de RIVM-richtlijnen. Zowel online als bij aankomst op locatie wordt de bezoeker gecontroleerd op corona klachten. Bezoek is alleen mogelijk als bezoekers zich houden aan de RIVM-richtlijnen en vrij zijn van klachten die kunnen duiden op corona.

Over digital agency Move4Mobile
OpBezoek is een product van mobile agency Move4Mobile. Move4Mobile ontwerpt mobiele oplossingen, van strategie en design tot de mobiele applicaties en bijbehorende koppelingen met externe systemen. Als mobiele experts weet Move4Mobile als geen ander een vraag of idee om te zetten naar een (onmisbaar) succesvol digitaal product. Move4Mobile werkt voor klanten als: Rabobank, ENGIE, Pathé, PLUS en TVGids.nl en lanceerde recent ook BookMyDesk, een handige app die social distancing op kantoor eenvoudig maakt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht