Industry Wire

Geplaatst door Cash

Cash Software is de eerste in Nederland die 1500 banken ondersteunt in de integratie van boekhouden en bankieren met PSD2!

De nieuwe PSD2-bankkoppeling, die sinds 10 augustus 2021 beschikbaar is, maakt het mogelijk om banktransacties realtime te verwerken, actueel banksaldo in te zien en veilig betalingen te doen vanuit boekhouding. Voor klanten van Cash betekent de PSD2-bankkoppeling een stap in de richting van efficiënt administreren en bankieren vanuit één centrale plek.

Het was al langer mogelijk om banktransacties van zakelijke rekeningen bij de vijf grootste Nederlandse banken automatisch te verwerken in het boekhoudpakket met de voorlopers van de PSD2-bankkoppeling. Maar PSD2 gaat veel verder dan dat. Nu kunnen alle zakelijke en privé bankrekeningen bij 1500 Europese banken gekoppeld worden voor realtime en automatische verwerking van banktransacties. Daardoor is er altijd actueel inzicht in de inkomsten en uitgaven van alle rekeningen, ook geconsolideerd. Bovendien kan ook het betalen van facturen nu snel en veilig vanuit de boekhouding.

Voor zowel accountantskantoren als MKB bedrijven is de PSD2-bankkoppeling echt een uitkomst. Het gehele proces van inkoopfactuur tot betaling kan nu volledig automatisch binnen het boekhoudpakket verlopen. Geen extra handelingen meer, niet meer hoeven wisselen van verschillende schermen en nooit meer apart aan- en afmelden via de bank. Boekhouden en bankieren in één met de PSD2-bankkoppeling levert klanten van Cash nog meer gemak, efficiency en inzicht op.

Meer informatie CASH PSD2-bankkoppeling

—-

Noot voor de redactie:

Cash Software is een zeer ervaren online bedrijfssoftware specialist waarmee alle standaard bedrijfsprocessen volledig kunnen worden geautomatiseerd. Denk hierbij aan modules zoals financieel, lonen, handel, productie, projecten en CRM die als een volledig ERP pakket samenwerken voor alle type bedrijven, verenigingen en stichtingen.

De bedrijfssoftware van Cash is vooral geschikt voor MKB bedrijven en administratie- en accountantskantoren die de processen echt volledig willen automatiseren en een ouderwets goede service willen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht