Industry Wire

Geplaatst door Cegeka

Cegeka treedt toe tot Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

IT-specialist Cegeka sluit zich aan bij de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Deze belangrijke stap versterkt Cegeka’s focus op cyberbeveiliging en biedt klanten nog betere bescherming tegen de toenemende cyberdreigingen.

MISA is een ecosysteem van onafhankelijke softwareleveranciers en beveiligingsdienstverleners die samenwerken met Microsoft om complete beveiligingsoplossingen te leveren. De toetreding van Cegeka benadrukt hun toewijding aan geavanceerde beveiligingsoplossingen, zoals Managed Detection & Response (MDR)-diensten, die naadloos geïntegreerd zijn met de securityproducten van Microsoft.

“Onze toetreding tot MISA bevestigt onze expertise in cyberbeveiliging,” zegt Fabrice Wynants, Global Director Cybersecurity & Networking bij Cegeka. “Het is onze missie om de digitale veiligheid van onze klanten te waarborgen.” Cegeka werd onlangs nog voor het tweede jaar op rij door Whitelane Research erkend als de nummer één in security in de Belux. “Onze deelname aan MISA versterkt onze positie op de markt en stelt ons in staat om onze klanten nog betere cybersecurity oplossingen te bieden.”

“Door onze globale aanpak profiteren ook Nederlandse klanten van alle voordelen van dit partnership en kunnen wij hen helpen bij het optimaliseren van hun digitale weerbaarheid” zegt Frank Voskeuil, Directeur Cybersecurity & Networking Cegeka Nederland.

Cyberweerbaarheid van organisaties verhogen
In het huidige digitale landschap is het cruciaal om organisaties te beschermen tegen toenemende cyberdreigingen. De samenwerking tussen Cegeka en Microsoft binnen MISA faciliteert de uitwisseling van belangrijke informatie over cyberdreigingen en best practices. Hierdoor kunnen klanten profiteren van robuuste en geavanceerde beveiligingsmaatregelen om cyberweerbaar te worden.

“We zijn verheugd om Cegeka te verwelkomen bij MISA,” zegt Nikoleta Gamanova, Security Partner Strategy Manager EMEA bij Microsoft. “Cegeka’s commitment aan topkwaliteit in cybersecurity is noemenswaardig. Deze samenwerking is niet alleen een belangrijke stap voor Cegeka, maar versterkt ook ons gezamenlijk vermogen om ons te wapenen tegen voortdurend evoluerende cyberdreigingen.”

Over Cegeka
Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende aanbieder van ICT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

Binnen de Cegeka-organisatie is Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-to-business markt. Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg. Cegeka Business Solutions is het Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365-oplossingen en Smartschool is het digitale schoolplatform in België, bedoeld ter ondersteuning van de samenwerking tussen scholen, leerkrachten, leerlingen en ouders.

Cegeka telt meer dan 9.000 medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Moldavië, Italië, Zweden, Griekenland, Denemarken, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Colombia en India met een geconsolideerde omzet van 1,03 miljard euro (in 2023). Cegeka is een familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt. Cegeka Nederland, met circa 1.450 medewerkers en locaties in Veenendaal, Eindhoven, Zoetermeer, Utrecht en Groningen, wordt vanaf januari 2023 geleid door Annelore Buijs.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht