Industry Wire

Geplaatst door Gaiyo

Deelscooters GO Sharing vanaf nu ook te huren via Gaiyo

Vervoersapp Gaiyo wordt steeds completer en handiger. Vanaf vandaag kun je de app namelijk ook gebruiken om deelscooters van GO Sharing te huren.

Om de deelscooters van GO Sharing te reserveren hoef je dus niet meer naar de app van GO Sharing te gaan. Het was in Gaiyo al eerder mogelijk om de elektrische deelscooters van GO Sharing in de omgeving te vinden.

Betalen via Gaiyo

Ook de betaling kan vanaf nu door Gaiyo worden geregeld. Zo heb je al je vervoerskosten en gebruiksgeschiedenis handig op een plek.

Over Gaiyo

Gaiyo is een mobiliteitsapp die functioneert als een persoonlijke vervoersassistent. De app biedt realtime overzicht geeft in alle beschikbare reismogelijkheden en combinaties, compleet met vertrek- en aankomsttijden, reistijd en kosten. Dat varieert van deelfietsen, -scooters en -autoโ€™s tot OV. Sinds april 2021 kun je bovendien ook parkeeracties starten zonder transactiekosten te betalen, zodat je geen aparte parkeerapp meer nodig hebt.

Gaiyo toont ook files en parkeerkosten. Zo kan de gebruiker steeds zelf zien welk vervoer op welk moment sneller of goedkoper is. De Volkskrant beschrijft Gaiyo als โ€˜de meest overzichtelijke en uitgebreide vervoersapp van dit momentโ€™.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht