Industry Wire

Geplaatst door DelanoPR

DelanoPR helpt SuperBra met opening tweede vestiging

cVan de Pavert’s ambitie is om vóór 2030 minimaal tien fysieke SuperBra-winkels te openen en de webshop door te ontwikkelen. DelanoPR pitchte het nieuws rondom de opening van de nieuwe SuperBra-winkel naar de passende media. Het zorgde voor aankondigingen op onlineplatform InDeBuurt en op RTV Utrecht. Tijdens de opening kwam het Algemeen Dagblad op bezoek voor een interview en om een video en foto’s te schieten. De video, de foto en het interview werden gepubliceerd in zowel de krant als online door het Algemeen Dagblad en De Gelderlander. Daarnaast publiceerde diverse (inter)nationale onlinemedia het nieuws: OndernemersBelang, FashionUnited, Favouritethings, AllEvents, WeesMeer, Emerce en diverse internationale fashionsites.

De missie van de lingerieketen is het zelfvertrouwen van vrouwen te vergroten door goed zittende lingerie en swimwear aan te bieden. Het advies van SuperBra bewijst zijn meerwaarde vooral tijdens de kosteloze en vrijblijvende brafittingen die de winkel aanbiedt. De maatrange van SuperBra is zeer ruim (vanaf omvang 60 en tot en met EU-cup O). En met 96 maten op voorraad kunnen zowel vrouwen met grotere als kleine borsten goed slagen in de winkel. De aanpak van SuperBra leverde het eerste jaar een nominatie op voor de prijs voor het meest gastvrije bedrijf van Rotterdam. Eerder bracht SuperBra de lingerielijn Dark Nudes op de markt. Het was Van de Pavert een doorn in het oog dat er bij de start van SuperBra in 2016 geen leveranciers te vinden waren die lingerie in donkere huidskleuren leveren in een grote maatrange. Twee jaar lobbyen later startte één van de leveranciers met de productie van lingerie in twee donkere huidskleuren. Hiermee is SuperBra de eerste lingeriewinkel ter wereld die lingerie in donkere huidskleuren aanbiedt in 96 maten (tot en met EU-cup O).

De huidige publiciteit van SuperBra ontdekken? Ga nu naar: https://www.facebook.com/pg/DelanoPR/photos/?tab=album&album_id=2804853379601621.

Meer over SuperBra ontdekken? Ga nu naar: https://www.SuperBra.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht