Industry Wire

Geplaatst door Dell

Dell Technologies en AWS werken samen om klanten te helpen hun data te beschermen tegen ransomware-aanvallen

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS biedt een snel en eenvoudig te implementeren public cloud-kluis om te helpen gegevens te beveiligen, isoleren en herstellen na een ransomware-aanval

  • Dell Technologies en AWS bieden klanten toonaangevende gegevensbescherming met een public cloud-kluis, operationele air gap en verbeterde beveiliging
  • Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS biedt moderne gegevensbescherming om belangrijke data te isoleren en gegevensherstel te helpen versnellen
  • Nieuw aanbod is de nieuwste Dell Technologies-oplossing voor gegevensbescherming, beschikbaar in de AWS Marketplace

Amsterdam, 1 december 2021 – Dell Technologies en Amazon Web Services, Inc. (AWS), een bedrijf van Amazon.com Inc., brengen de cyber recover-kluis van Dell naar de AWS Marketplace met de introductie van Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS. Via AWS Marketplace kunnen klanten eenvoudig een air-gapped cyberkluis van Dell – de toonaangevende leverancier van apparaten en software voor gegevensbescherming wereldwijd [1] – kopen en implementeren, om data te helpen beschermen en isoleren bij een ransomware-aanval.

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS biedt meerdere beschermingslagen via een moderne benadering, waardoor AWS-klanten hun normale bedrijfsactiviteiten snel en vol vertrouwen kunnen hervatten na een cyberaanval. De oplossing leidt de belangrijke gegevens van een klant weg van het aanvalsoppervlak en isoleert deze fysiek en logisch met een veilige, geautomatiseerde operationele air gap. In tegenstelling tot standaard back-up-oplossingen vergrendelt deze air gap management interfaces waardoor aparte security credentials en multi-factor authenticatie nodig zijn voor toegang.

“Data is een strategisch bedrijfsmiddel en het is cruciaal om dit te beschermen tegen ransomware- en andere cyberaanvallen, om als organisatie weloverwogen beslissingen te nemen en te floreren in de huidige digitale economie”, zegt David Noy, vice president of data protection product management, Dell Technologies. “Door samen te werken met AWS bieden we klanten een cyber recovery-oplossing die bedrijfskritieke gegevens isoleert van een aanval met behulp van een air-gapped cyberkluis, waardoor organisaties risico’s kunnen verminderen en hun data kunnen beschermen na een succesvolle cyberaanval.”

Organisaties gebruiken diverse IT-infrastructuren in public cloud- en on-premises-omgevingen en oplossingen voor gegevensbescherming kunnen de data security verbeteren. Uit de Dell Technologies Global Data Protection Index 2021, een onderzoek uitgevoerd onder 1.000 IT-besluitvormers wereldwijd, bleek dat 67% van de organisaties er niet gerust op is dat alle bedrijfskritieke gegevens kunnen worden hersteld wanneer er een destructieve cyberaanval heeft plaatsgevonden. Met Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS zijn klanten beter voorbereid op het toenemende risico van ransomware- en andere cyberaanvallen.

“Met de cyber recovery-oplossing van Dell Technologies helpen we onze gezamenlijke klanten om de dreiging van ransomware- en andere cyberaanvallen het hoofd te bieden”,  zegt Sabina Joseph, general manager, America’s Technology Partners, AWS. “Via Dell EMC PowerProtect for Cyber Recovery for AWS hebben onze klanten nu toegang tot een datakluis die ze kunnen kopen en implementeren op AWS.”

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS is de nieuwste oplossing voor gegevensbescherming van Dell Technologies en is vanaf vandaag beschikbaar in de AWS Marketplace, een digitale catalogus met software van onafhankelijke softwareleveranciers die het gemakkelijk maakt om software die op AWS draait te vinden, testen, kopen en implementeren. Het aanschaffen van oplossingen uit Dell’s portfolio van gegevensbescherming voor AWS gaat snel en eenvoudig, zodat klanten onmiddellijk met de implementatie kunnen beginnen.

[1] Gebaseerd op gecombineerde inkomsten van de IDC 2Q21 Purpose Built Backup Appliance (PBBA) Tracker met geselecteerde Storage Software-segmenten van de 2Q21 Storage Software en Cloud Services QView.

###

Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht