Industry Wire

Geplaatst door Dell

Dell Technologies kondigt nieuwe Inspiron-laptops aan

Dell kondigt de nieuwe Inspiron 16 Plus, Inspiron 14 2-in-1 en Inspiron 16 2-in-1 aan. De nieuwe Inspiron-lijn is uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core-processoren of AMD Ryzen 7000-serie processoren. Het nieuwe portfolio biedt verbeterde prestaties en connectiviteit, plus een betere audio-ervaring, zodat je met gemak aan je dagelijkse behoeften kunt voldoen.
Onderstaand vind je de highlights voor de Inspiron 16 Plus, Inspiron 14 2-in-1 en Inspiron 16 2-in-1. Aanvullende informatie is te vinden in de press kit, inclusief spec sheets, foto’s en meer.

Inspiron 16 Plus

Deze lichtgewicht 16-inch laptop is uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core H-serie- of Ryzen 7000-serie-processoren. Het is ook mogelijk om te upgraden naar NVIDIA RTX graphics en krachtige DDR5 of LPDDR5. Geniet van helder geluid uit vier speakers, terwijl twin technologie van Dolby Vision en Dolby Atmos zorgt voor een ultra-levendige audiovisuele ervaring. De belangrijkste features zijn onder andere een scherm met een refresh rate tot 120 Hz, Dell ComfortView Plus-hardware, een camera met FHD-resolutie, ingebouwde dubbele microfoons en AI die achtergrondgeluiden cancelt. Intel Evo is beschikbaar op geselecteerde configuraties en zorgt voor de perfecte combinatie van prestaties, reactiesnelheid, batterijduur en prachtige visuals. De Inspiron 14 Plus is nu ook exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.
Inspiron 14 2-in-1 & Inspiron 16 2-in-1

Voer taken snel en soepel uit en krijg de beste prestaties en visuals dankzij de nieuwste 13e generatie Intel Core-processoren of AMD Ryzen 7000-serie-processoren. Deze modellen beschikken nu over Dolby Atmos spatial audio zodat je meer voelt en hoort. Daarnaast geniet je van verrijkte audio-features met twee omhoog gerichte speakers. Intel Evo is beschikbaar op geselecteerde configuraties. De Inspiron 14 2-in-1 is beschikbaar in Platinum Silver of Lavender Blue, en de Inspiron 16 2-in-1 is beschikbaar in Platinum Silver of Dark River Blue.

Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht