Industry Wire

Geplaatst door Harman

DJ Nicky Romero strijdt tegen professioneel gamer Royalistiq in de JBL® Quantum Battle

Amsterdam – 07 januari 2021 – Gamers weten dat ieder geluidje telt. Daarom heeft JBL afgelopen jaar de JBL Quantum-serie gelanceerd, speciaal ontwikkeld om de meest realistische geluidservaring ooit te produceren. Fanatieke gamer DJ Nicky Romero strijdt vrijdag 8 januari tegen professioneel gamer Royalistiq in de populaire battle royal game, Call of Duty: Warzone. Dankzij de JBL QuantumSOUND Signature™ wordt zelfs het kleinste detail haarscherp versterkt.

Fans strijden mee!
Fans en gaming-fanaten kunnen zich ook kwalificeren voor de JBL® Quantum Battle en team Nicky of Team Royalistiq versterken. Tijdens de live Quantum Battle nemen de teams het tegen elkaar op om geld in te zamelen en het andere team te saboteren. Het publiek speelt ook een belangrijke rol in deze Battle door te stemmen op het saboteren van het andere team of het verzamelen van beloningen voor de community.

Concept
Om meer brand awareness te krijgen voor de JBL Quantum gaming headsets categorie is lifestyle ambassadeur Nicky Romero gekoppeld aan hero influencer Royalistiq. JBL wil zijn (gaming) fans de mogelijkheid geven om samen met Nicky en Royalistiq in een team te zitten. De spelers die als beste uit de kwalificatie komen mogen meedoen. En toeschouwers kunnen interactief meedoen om prijzen te winnen. Het doel? Elevating the experience. JBL wil onvergetelijke ervaringen creëren en mensen met elkaar verbinden. De twee zouden eigenlijk in levende lijve tegen elkaar strijden via een livestream maar de battle vindt vanwege de huidige maatregelen online plaats.

Team Captains
Royalistiq is een populaire streamer en pro-gamer met meer dan 850 duizend abonnees op zijn YouTubekanaal. Op zijn kanaal speelt hij games als Fortnite, Grand Theft Auto en uiteraard Call of Duty: Warzone. Toch mogen we Nicky Romero ook niet uitsluiten. De wereldberoemde DJ is in zijn vrije tijd ook fanatieke gamer en is vaak te vinden op zijn Twitchkanaal waar hij bijna 20 duizend volgers entertaint met zijn gamevideo’s. Beide mannen spelen competitief games, dus dat belooft heel spannend te worden.

Welk team heeft de beste strategie en gaat er met de winst vandoor?

De strijd is vandaag, vrijdag 8 januari, vanaf 17:00 te volgen op het Twitchkanaal van Nicky Romero en het YouTubekanaal van Royalistiq.

– Einde bericht –

OVER JBL
Met onze kenmerkende JBL sound willen we mensen niet alleen muziek laten luisteren, maar ook laten beleven. Het geluid van JBL geeft energie en maakt ieder moment nèt wat meer epic. Al ruim 70 jaar zijn we dé keus voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers van over de hele wereld. Van operahuizen tot in-car-stereo’s en draadloze bluetooth luidsprekers – waar mensen ook muziek willen voelen, wij zijn er, en zorgen altijd voor dat beetje extra.

OVER HARMAN
HARMAN (www.harman.com) ontwerpt en produceert connected producten en oplossingen voor consumenten, automotive en bedrijven wereldwijd, waaronder audio, visuele en infotainment systemen, bedrijfsoplossingen en software-services. Met premium merken als AKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon® Mark Levinson® en Revel® is HARMAN populair onder audioliefhebbers van verschillende generaties en ondersteunt bovendien professionele artiesten en de omgeving waarin zij optreden. HARMAN is ook leider op het gebied van een technologie- en geïntegreerde service oplossingen voor automotive, mobile, telecommunicatie en bedrijven. Meer dan 50 miljoen auto’s op de weg zijn voorzien van HARMAN audio en infotainment systemen. De softwareoplossingen van HARMAN ondersteunen miljarden mobiele apparaten en systemen die zijn verbonden, geïntegreerd, gepersonaliseerd, adaptief en veilig op alle platformen. Op het werk, thuis en in de auto. HARMAN heeft 30.000 werknemers in Amerika, Europa en Azië. In maart 2017 werd HARMAN volledig overgenomen door Samsung Electronics Co., Ltd.

© 2020 HARMAN International Industries, Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon en Mark Levinson zijn handelsmerken van HARMAN International Industries, geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere landen. AKG is een handelsmerk van AKG Acoustics GmbH, geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere landen. Kenmerken, specificaties en uiterlijk kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht