Industry Wire

Geplaatst door DBM

EDY MARRON KOMT MET NIEUWE CONTENT!

Edy Marron eindigde 2021 in epische stijl en maakte zijn debuut op Spinnin’ Records via de talentenpool toen hij het geweldige ‘All The Way’ uitbracht. Dat was niet het enige hoogtepunt van het jaar, want hij zou in totaal 8 nieuwe tracks onthullen, de één even goed als de ander. Nu met een hoop goede releases achter hem, heeft de Nederlandse producer een gloednieuwe track met de titel ‘Trust’. En het klinkt als de perfecte manier om het nieuwe jaar te beginnen.

De teaser wat op zijn Instagram pagina gepost is laat net genoeg zien om de toon van de single te kennen, maar niet te veel waardoor we verlangen naar de volledige release. ‘Trust’ is een met house doordrenkte single die zwaar is opgebouwd rond vrouwelijke vocalen die vervolgens tijdens de drop worden bewerkt, waardoor de single naar een hoger niveau wordt getild. De speelse toon is overal in de single te horen en draagt ​​bij aan de aanstekelijkheid en memorabiliteit, waardoor het de perfecte partystart en party-ender is.

Edy Marron, afkomstig uit het land van DJ’s, is een 39-jarige Nederlandse DJ en producer met tonnen ervaring en kennis binnen de dance-scene. Hij heeft niet alleen de ervaring, maar hij heeft ook het talent om het te evenaren. Dit talent en deze ervaring hebben geleid tot een aantal verbazingwekkende en opmerkelijke prestaties voor de artiest, met zijn meest productieve jaar, 2019, dat onlangs een officiële release kreeg op het wereldberoemde platenlabel Spinnin’ Records.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht