Industry Wire

Geplaatst door Instagallery

Eerste Instagallery van Nederland opent deuren

Op 20 november opent in Amsterdam de allereerste Instagallery: een foto-expositie voor en door de Instagram community. Gedurende een maand worden foto’s van bekende en minder bekende Instagrammers geëxposeerd in een gallery. Het thema van deze eerste editie is blauw.

Instagram heeft inmiddels miljoenen Nederlandse gebruikers, alleen zijn hun foto’s voor de buitenwereld niet zichtbaar. Daarom wordt nu de Instagallery gelanceerd: een rondreizende expositie van de beste Instagram foto’s, met elke editie een ander thema.

Voor de eerste editie is in samenwerking met de Instagram community @igers_amsterdam het thema blauw gekozen. Via de hastags #colorinstablue en #igagoesblue kwamen meer dan 700 inzendingen binnen, waaruit een jury 20 werken koos die het thema het beste vervulden. Deze worden fysiek geëxposeerd bij design studio Dog & Pony in Amsterdam.

Tijdens de feestelijke opening van de Instagallery op vrijdag 20 november worden de winnende werken onthuld. Deze opening is toegankelijk via een rsvp op Facebook.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond