Industry Wire

Geplaatst door Specishops BV

Het Enschedese bedrijf Specishops B.V. heeft voor het 3e jaar op rij de FD Gazellen Award gewonnen.

Enschede, 28 oktober 2021 – Het Enschedese bedrijf Specishops B.V. heeft voor het 3e jaar op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Hiermee behoort het tot de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van verpakkingen, verlichting en fitnessartikelen. Dit uiteenlopende productassortiment in combinatie met de nauwe contacten met fabrikanten over de hele wereld heeft ervoor gezorgd dat zij aan de zware criteria voor het winnen van deze award voldoen.

“Dat we deze award nu voor de derde keer winnen, hebben wij vooral te danken aan de collega’s en klanten.” Aldus Jeroen Boeve, de oprichter van het bedrijf. “Het begon ooit als een bijbaantje tijdens mijn studie. Ik verkocht via internet fitness artikelen die ik bij andere leveranciers in kocht. Inmiddels laten wij een groot deel van het assortiment zelf produceren en verkopen wij eigen merken. Hierdoor is onze omzet de laatste jaren hard gegroeid. Een grote uitdaging van deze groei zat ook altijd in de logistieke handelingen. Omdat wij onze logistiek sinds vorig jaar hebben uitbesteed, verwachten wij ook de komende jaren verder door te kunnen groeien.”

Vanwege deze uitbesteding, verhuisde het bedrijf afgelopen januari naar een nieuwe locatie. “Het was de 4e verhuizing in 7 jaar tijd, maar omdat we zelf nu alleen nog maar kantoorruimte op onze bedrijfslocatie nodig hebben, moeten wij hier de komende jaren verder kunnen groeien” Aldus Jeroen. Het bedrijf is nu gevestigd aan de Marssteden 104 in Enschede.

De uitreiking zal op 25 november 2021 plaatsvinden in Theater Amsterdam.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht