Industry Wire

Geplaatst door Ergotron

Ergotron biedt meeslepende kijkervaring voor kantoorwerkers en gamers met nieuwe HX bureaumonitorarm met HD Pivot

Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen, heeft vandaag zijn HX Desk Monitor Arm met HD Pivot, een monitorarm die speciaal ontworpen is voor diepe, ultrabrede gebogen monitoren, in de EMEA regio geïntroduceerd. Nu meer mensen dan ooit thuis werken en gamen, is de vraag naar monitorarmen exponentieel toegenomen, en het nieuwste aanbod van Ergotron biedt een volledig meeslepende kijkervaring.

Op basis van feedback van gebruikers combineerde Ergotron zijn populaire HX bureaumonitorarm met zijn HX Heavy-Duty Tilt Pivot accessoire tot één product speciaal voor grote, gebogen monitoren. Momenteel is dit een van de enige monitorarmen die verkrijgbaar zijn voor de hoogwaardige Samsung® Odyssey G9 monitor – een 49″ breed, 12″ diep gebogen scherm dat populair is in de gamingwereld.

“Voor gamers en telewerkers die de voorkeur geven aan grote, meeslepende monitoren, is uitbreiding van hun opstelling met een monitorarm essentieel voor optimale prestaties en weergave,” zei Paul Zuidema, MD bij Ergotron in EMEA. “De HX Monitor Arm met HD Pivot geeft kostbare bureauruimte terug en biedt flexibiliteit om zwaardere beeldschermen met een diepe curve te verstellen. Het brengt een opstelling voor gamen of werken op afstand naar een hoger niveau.”

Het stevige, duurzame ontwerp stelt gebruikers in staat hun scherm gemakkelijk te kantelen en te verplaatsen, terwijl de investering in een grote kwaliteitsmonitor beschermd wordt. Zonder de toevoeging van de HX Desk Monitor Arm met HD Pivot kan de Samsung Odyssey G9 monitor tot een meter kostbare bureauruimte innemen – deze toevoeging stelt gebruikers in staat hun ruimte terug te winnen en het scherm boven het bureaublad te tillen. Een groot bewegingsbereik en gemakkelijke instelling maken precieze positionering van het scherm mogelijk gedurende de hele werkdag of spelsessie.

De HX Desk Monitor Arm met HD Pivot past op grote monitoren met een welving van 6″ tot 12″ (15,2 tot 30,4 cm) diep en een gewicht van 12,7 tot 19,1 kg (28 tot 42 pond).

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht