Industry Wire

Geplaatst door Extreme Networks

Extreme Networks erkend als Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking 2019

Utrecht, 21 november 2019 Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) is door researchbureau Gartner erkend als Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking 2019. Extreme kreeg van klanten een score van 4,7 op een schaal van 0 tot 5. Deze klanten komen uit verschillende branches, waaronder het onderwijs*. Gartner definieert aanbieders van Data Center Networking als partijen die hardware en software leveren, die connectiviteit bieden, primair in enterprise-datacenters. De erkenning als Gartner Peer Insights Customers’ Choice is gebaseerd op feedback en beoordelingen van professionele eindgebruikers met ervaring in het aanschaffen, implementeren en gebruiken van het product of de dienst.
De datacenteroplossingen van Extreme, waaronder ExtremeSwitching-hardware, Extreme Fabric Automation en Extreme Management Center™-software, bieden de automatisering, zichtbaarheid en flexibiliteit die nodig zijn om digitale transformatie mogelijk te maken. Eindgebruikers noemden het commitment van Extreme aan klantsucces, de responsiviteit en hands-on support van het bedrijf, en de brede en volwassen mogelijkheden als de belangrijkste redenen voor de keus voor Extreme.
Wat klanten zeggen over Extreme Networks 
 “Extreme-switching is voor ons netwerk de perfecte fit gebleken. De producten zijn betrouwbaar en zeer schaalbaar te beheren. Hun profolio van switches sluit goed aan bij onze behoeften van core tot edge. Extreme heeft ons altijd excellente producten en support geleverd.” – IT-manager int het onderwijs 
“Extreme geeft elke klant het gevoel dat hij de belangrijkste klant is. Zij gaan altijd een stap verder om na te gaan of je alles hebt om succesvol te zijn.” – Director of Technology in services
“Ik heb lange tijd gewerkt met de switching-productlijnen van Nortel/Avaya en ben blij te zien hoe deze groeien en integreren onder de vlag van Extreme. De fabric-technologieën bieden unieke mogelijkheden voor campus, WAN en datacenter, waarbij het een eenheid vormt in plaats van aan elkaar gelijmde onderdelen.” – Technical Engineering-specialist in de zorg 
“De oplossing is compleet en volwassen, en stelt organisaties in staat om een veilige en goed te beheren netwerkinfrastructuur mogelijk te maken. Dankzij inzicht in ons netwerk kunnen we problemen sneller oplossen en beter plannen als het gaat om herontwerp en uitbreiding van onze bestaande infrastructuur.” – IT-systeemanalist in het onderwijs
“Geweldige customer service, snelle en vriendelijke support zonder noodzaak van wachten om teruggebeld te worden. Het salesteam is altijd bereid om met elk aspect van het gebruik te helpen. Houdt ons up-to-date met trainingen en updates.” – Netwerkbeheerder bij de overheid
Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat Extreme Networks door klanten is erkend als een Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking.
Ed Meyercord, President en CEO van Extreme Networks, Inc.: 
“Deze waardering onderstreept ons leiderschap in de datacentermarkt en onze kracht om digitale transformatie binnen alle branches te stimuleren. Onze klanten staan centraal in alles wat we bij Extreme doen. Zij voeden onze productontwikkeling, trekken ons nieuwe markten in en dagen ons uit om te groeien en te innoveren. De erkenning door eindgebruikers is de beste erkenning die er is.”
*Op basis van 213 waarderingen en geldend vanaf 12-11-2019.
Over Peer Insights  
Peer Insights is een onlineplatform voor waarderingen en reviews van IT-software en -diensten, geschreven en gelezen door IT-professionals en -beslissers. Het doel is om IT-managers te helpen betere aankoopbeslissingen te nemen en technologieleveranciers te helpen om hun producten te verbeteren door onbevooroordeelde reviews. Gartner Peer Insights omvat meer dan 70.000 geverifieerde reviews uit meer dan tweehonderd sectoren Meer informatie: www.gartner.com/reviews/home.
Gartner Peer Insights Customers’ Choice zijn de subjectieve meningen en waarderingen van individuele eindgebruikers op basis van een gedocumenteerde methodologie. Zij geven niet de mening of steun van Gartner weer.
###
Over Extreme Networks 
Extreme Networks, Inc. (EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid. Extreme werd in 1996 opgericht en het hoofdkantoor staat in San Jose, Californië. Meer informatie is te vinden op www.extremenetworks.com.
Extreme Networks en het Extreme Networks-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Extreme Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in andere landen. Andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht