Industry Wire

Geplaatst door e-Village

Ferry Willeijns benoemd tot Litmus Certified E-mail Marketeer

Huis ter Heide, 18 september 2020 – Tijdens de Litmus Live conferentie deze week is Ferry Willeijns van e-Village benoemd tot een Litmus Certified E-mail Marketeer. Deze certificering erkent Ferry’s expertise in e-mailmarketingstrategie en campagne-analyse. Na 11 jaar lang te werken aan het e-mailmarketing succes van marktleiders in verschillende branches, is dit certificaat een internationale bevestiging van vakbekwaamheid.

“We zijn enorm trots op Ferry’s uitstekende prestatie. We weten hoe hard hij hiervoor heeft gewerkt en we zijn daarom ook enthousiast dat niet alleen Ferry, maar ook onze klanten enorm zullen profiteren van zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen e-mailmarketing. Ferry adviseert namelijk onze klanten bij het opzetten van de meest efficiënte e-mailmarketingcampagnes. Het is een eer om zijn expertise op deze manier door Litmus te laten erkennen. De expert is nu officieel uitgeroepen tot master”, zegt Sjuul van der Leeuw, CEO van e-Village.

“Door Litmus erkend worden voor mijn strategische en tactische vaardigheden op het gebied van e-mailmarketing is een geweldige prestatie. Het toont mijn diepere begrip van de context in ons vakgebied en het stelt me ​​in staat om het succes van onze klanten naar nieuwe hoogten te tillen. Iets om als professional en als bureau heel trots op te zijn”, aldus Ferry Willeijns, E-mail Marketeer bij e-Village.

Om deze certificering te behalen, werd Ferry beoordeeld op meerdere factoren binnen e-mailmarketing. Zoals organisatie en efficiëntie in workflow processen, het vermogen om samen te werken met belanghebbenden, zijn vooruitstrevende denkwijze bij het creëren van doelen, het ondersteunen van een campagne, uitstekende campagnestrategie inclusief multichannel awareness en doelgroep segmentatie. Al deze factoren zijn samengebracht in een e-mailmarketingstrategie, die uiteindelijk als case is beoordeeld. Ferry heeft dit met vlag en wimpel volbracht.

Over e-Village
De geweldige prestatie van Ferry past helemaal in het feestelijke jaar nu e-Village 20 jaar ervaring viert in de wereld van marketingtechnologie. e-Village helpt marketeers internationaal om hun inkomsten te verhogen en succesvolle omnichannel marketingcampagnes te genereren met uitstekende resultaten. Met de in eigen huis ontwikkelde alles-in-één marketing automation software Clang en een team van meer dan 80 e-mailspecialisten staan ​​we dagelijks klaar voor opkomende spelers en vooraanstaande merken uit alle branches, waaronder Transavia, Albelli, Jacobs Douwe Egberts, Greetz , Eneco en vele andere klanten.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht