Industry Wire

Geplaatst door GeoDynamics

GeoDynamics maakt overstap naar Nederland

Na 19 succesjaren in België, gaat GeoDynamics vanaf maart 2023 ook de Nederlandse markt bedienen. Onder leiding van countrymanager Remco Visée wordt het softwarebedrijf gespecialiseerd in uren- en activiteitregistratie geopend in Waddinxveen. Vanaf 23 maart kunnen ondernemers alle nodige informatie over en voor hun mobiele werknemers op één plek vinden, bij GeoDynamics.

GeoDynamics telt in België al ruim 3.000 klanten

GeoDynamics is de Belgische marktleider op het gebied van mobiele softwareoplossingen voor onder andere de bouwsector. Het is de drijvende kracht achter de digitalisatie van deze en andere sectoren. Materiaalbeheer, tijd-, aanwezigheids- en activiteitenregistratie besparen onze huidige klanten honderden werkuren. “We verwerken de werkuren van meer dan 70.000 medewerkers”, vertelt Stijn Stragier, managing partner van GeoDynamics. Hij richtte samen met Peter Vermeersch het bedrijf op in 2004. Samen staan ze al meer dan negentien jaar aan het roer van het moederbedrijf dat inmiddels al 50 medewerkers telt.

Waarom komen we nu ook naar Nederland?

Als Belgisch bedrijf is het vanzelfsprekend om als eerste internationale stap richting Nederland te gaan. In de afgelopen jaren kwam GeoDynamics al met veel Nederlandse klanten in contact en maakte daarom logischerwijs de keuze om ook in Nederland voet aan de grond te krijgen. Dit wordt gedaan onder leiding van Remco Visée, die al 20 jaar ervaring heeft in de mobiliteitsindustrie. Hij ervaart dagelijks dat er een grote vraag is naar digitalisering. “We zien dat veel bedrijven tijd en geld verliezen, omdat dagelijkse materiaal- en urenregistraties nog handmatig worden verwerkt. Dit is niet alleen foutgevoelig, maar voor veel werknemers een vervelende klus. Digitaliseren en automatiseren geeft de werkgever inzicht in zijn assets en de werknemer tijd om met belangrijkere (en leukere) projecten bezig te zijn.” GeoDynamics wil hierin het verschil blijven maken, nu ook op de Nederlandse markt. “Onze ambitie? Het leven van Nederlandse bedrijfsleiders, aannemers en administratieve diensten een stuk makkelijker maken met het gebruik van onze software,” aldus Visée.

Wat kunnen klanten verwachten van GeoDynamics?

Stragier legt uit hoe het werkt: “Onze software verzamelt en centraliseert deze gegevens waardoor ze op elk moment van de dag raadpleegbaar zijn vanuit verschillende locaties op allerlei devices. De software is daarnaast in staat om alle gewerkte uren van één project te verzamelen of uren en declaraties door te zetten naar de loonadministratie, planning-, ERP- of CRM-systemen. “Volgens onze berekeningen kan een administratieve dienst op die manier één uur werk per week, per werknemer uitsparen. Dat is op dit moment dus ruim 70.000 uur per week,” vertelt Stragier. Geen gedoe meer met urenbriefjes en stapels declaraties. Alles kan ingevuld worden in één app, zonder administratieve uitdagingen.

Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: https://www.geodynamics.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht