Industry Wire

Geplaatst door GetyourStudio

GetyourStudio en Online Seminar slaan handen ineen voor toegankelijke creatie hoogwaardige en professionele webinars

GetyourStudio – aanbieder van kant-en-klare videostudio’s – en Online Seminar – aanbieder van hoogwaardige webinar software – gaan intensief samenwerken. Samen bieden ze met GetyourStudio kant-en-klare, alles-in-één videostudio’s. Met deze studio’s maken organisaties op een toegankelijke manier professionele webinars of andere videocontent, volledig in eigen beheer en zonder externe AV-experts. GetyourStudio is een product van Studios & Content Group BV en heeft in Online Seminar een partner gevonden waarmee een professioneel pakket met streaming-oplossing, data-oplossing en studio-oplossing wordt geboden. Met dit pakket is het voor iedereen mogelijk om op een toegankelijke manier zelf professionele hoogwaardige videocontent te creëren én te delen.

Zeker sinds de coronapandemie is de vraag van onder meer commerciële organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen naar het in eigen beheer maken van videocontent sterk toegenomen. Het in eigen beheer maken van kwalitatief hoogwaardige videocontent als instructiefilmpjes, e-learning of webinars is echter technisch complex, laat staan om het de professionele broadcastkwaliteit te geven die bij organisaties past.

GetyourStudio is de oplossing waarmee de complexe drempel van het in huis maken van professionele videocontent aanzienlijk wordt verlaagd. GetyourStudio is samengesteld door een team specialisten uit de mediawereld en e-learningindustrie, met tientallen jaren ervaring in het leveren en bouwen van studio’s. Met GetyourStudio introduceren zij kant-en-klare studio’s om in eigen beheer, laagdrempelig en intuïtief videocontent te maken, geschikt voor onder meer webinars, e-learning, presentaties of social media.

Klik hier voor meer informatie over GetyourStudio  

Online Seminar

Online Seminar is een internationaal webinarplatform van Nederlandse komaf. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide mogelijkheden voor het geven van een professioneel webinar of virtual event.

De videostudio’s van GetyourStudio zijn uitgerust met alle benodigde broadcastkwaliteit apparatuur, hard- en software. Door de samenwerking met Online Seminar wordt de videocontent naadloos geïntegreerd met hoogstaande webinarsoftware. Met deze software worden data verzameld: voor, tijdens en zelfs na een webinar. De verzamelde gegevens gelden als belangrijkste informatiebron voor de professionele follow-up. . Online Seminar zorgt dat de opname of livestream die is voorbereid in GetyourStudio automatisch wordt overgeschakeld naar het eigen platform. Door het gebruik van de veelzijdige softwaremogelijkheden van Online Seminar verloopt het webinar of online event professioneel en soepel.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht