Industry Wire

Geplaatst door HAL24K

HAL24K benoemt Dick Berlijn als nieuw lid van de raad van toezicht

Amsterdam, 22 oktober 2019 – Data-intelligence-specialist HAL24K heeft generaal buiten dienst Dick Berlijn benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht. Berlijn werd in 2004 benoemd tot Chef Defensiestaf. In 2005 werd deze functie, na een reorganisatie, omgezet tot die van Commandant der Strijdkrachten, nu de hoogste functie in de Nederlandse krijgsmacht. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de buitenlandse vredesmissies en voor verschillende reorganisaties binnen het leger. Zijn kennis en ervaring voor wat betreft leiderschap en internationale missies zijn van groot belang voor HAL24K.

Berlijn was eerder actief voor Deloitte’s Risk Services, waar hij betrokken was bij onderwerpen als openbare orde en veiligheid, cybersecurity, strategie, internationale samenwerking, risk management en leiderschap.

Berlijn kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de activiteiten van HAL24K. “Organisaties die zien wat er speelt en goed vooruit kunnen kijken, zijn in het voordeel. Nu zij steeds meer data genereren wordt het voor hen steeds belangrijker om over de juiste oplossingen te beschikken om echt iets met data te doen, de nabije toekomst te voorspellen en de resulterende informatie operationeel in te zetten. Dat biedt enorme mogelijkheden. HAL24K werkt dagelijks aan oplossingen voor smart infrastructure middels hun voorspellende Dimension-platform en ik ben erg enthousiast om nauw betrokken te zijn bij die activiteiten.”

Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K: “Ik ben zeer vereerd met de toetreding van Dick Berlijn tot onze raad van toezicht. Ik heb heel veel respect voor hem als mens. Hij is een uitstekende en voorbeeldige leider en we kunnen heel veel van hem leren. Daarnaast is zijn uitgebreide netwerk een fantastische asset in het ondersteunen van de toekomstige groei van HAL24K.”

Over HAL24K
HAL24K is een Data Intelligence scale-up met vestigingen in San Francisco, Amsterdam en Singapore. Het bedrijf levert operationele en voorspellende informatie aan (smart) city’s, landen en organisaties. HAL24K gebruikt geavanceerde datascience-technieken – zoals machine learning en neurale netwerken – met modelling, analyses en visualisaties via het SaaS-platform HAL24K Dimension. Dit platform voorziet in realtime datagedreven besluitvorming in complexe en multidimensionale omgevingen, en leidt tot optimale benutting van resources, het voorkomen van disrupties en het besparen op kosten. Voor meer informatie: hal24k.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht