Industry Wire

Geplaatst door Seeviews BV

Happyslider zoekt reisbedrijven voor een pilot

Het beste reisidee van Nederland introduceert verbeterd product

Na het winnen van ‘Het beste reisidee van Nederland’ stond Happyslider aan de vooravond van een doorbraak in de reisbranche. De coronapandemie, die enkele weken later uitbrak, zorgde er echter voor dat er geen handtekening meer op papier gezet werd en het product noodgedwongen de ijskast in moest. Nu anderhalf jaar later wordt Happyslider opnieuw geïntroduceerd. Het bedrijf zoekt nu bedrijven in de reisbranche die een pilot willen doen met het verbeterde product.

Wat maakt Happyslider uniek?
Happyslider is een innovatieve tool, waarmee zeer snel en laagdrempelig de ervaring van de gast gemeten kan worden op het moment dat er daadwerkelijk iets beleefd wordt. Dit kan bijvoorbeeld al tijdens de reis naar de vakantiebestemming, maar ook direct bij aankomst in de accommodatie. De gast gebruikt zijn of haar eigen mobiele telefoon, door een QR-code te scannen of op een link te klikken.

De manier waarop Happyslider aan de hand van korte vragen uitvraagt, is zeer uniek. De gast spiegelt zijn of haar gevoel namelijk aan de hand van een speciaal ontwikkeld karakter met 110 verschillende emoties. Na het uitdrukken van het gevoel, vertaalt het systeem de score in het dashboard in ratio.

Dennis Hendriksen, oprichter:
‘Wij hebben een compleet nieuwe manier van uitvragen ontwikkeld, die zowel laagdrempelig als intuitief is. En als organisatie heb je direct inzicht in deze gastervaring, die je ook nog gewoon bij kunt sturen. Met Happyslider kun je echt iedereen op elk moment bedienen. Het is namelijk geschikt voor alle leeftijden en de taal wordt automatisch aangepast in de voorkeurstaal van de gebruiker.’

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met:
Dennis Hendriksen (06-44993035 / dennis@happyslider.com)

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht