Industry Wire

Geplaatst door Huawei

HUAWEI FreeBuds Pro 2 bieden de ultieme True Sound luisterervaring

HUAWEI FreeBuds Pro 2 beschikken over een uniek ‘Ultra-hearing True Sound Dual Driver’-systeem dat op intelligente wijze twee drivers in perfecte harmonie laat samenwerken voor uitstekende audioprestaties. Het maakt gebruik van een planair diafragma, dat meestal alleen beschikbaar is in high-end oordopjes, dat heldere en nauwkeurige hoge tonen en boventonen produceert. Een dynamische driver met vier magneten zorgt voor midden- en lagere frequenties die garant staan voor een krachtige bas. Het resultaat is een breed audiobereik, van 14Hz to 48kHz1 , met nauwkeurige geluidsdetails.

De ‘Triple Adaptive EQ’ technologie van de HUAWEI FreeBuds Pro 2 kan het geluid automatisch afstemmen op de structuur van het gehoorkanaal, de positie van de oordopjes en het volume, dat realtime zorgt voor een gepersonaliseerd geluid. In combinatie met het LDAC™ hoge-resolutie audiocodec protocol wordt de audio verder geoptimaliseerd voor een ultra-high definition luisterervaring. Met de HWA en Hi-Res Audio Wireless certificeringen zorgen de HUAWEI FreeBuds Pro 2 ervoor dat gebruikers geluid op de best mogelijke manier ervaren, ongeacht waar ze zijn of met welk volume ze muziek afspelen.

De HUAWEI Freebuds Pro 2 zijn in samenwerking met Devialet ontwikkeld. Beide merken delen hun passie voor geluidskwaliteit en hebben samengewerkt om de akoestische luisterervaring op de HUAWEI FreeBuds Pro 2 te verfijnen zodat muziekliefhebbers tevreden zijn met de geluidskwaliteit.

Toonaangevende ruisonderdrukking
HUAWEI FreeBuds Pro 2 bieden gebruikers geavanceerde actieve ruisonderdrukking. In vergelijking met zijn voorganger verhoogt het ‘Triple Mic ANC System’ de gemiddelde diepte van ANC met een toonaangevende 15%2. Tegelijkertijd stelt de ‘Intelligent Dynamic ANC 2.0’ nauwkeurig de externe geluidsomgeving vast en selecteert een geschikte ruisonderdrukkingsmodus om ruis te elimineren voor optimaal luistergenot. Zo wordt wind- en omgevingsgeruis in bijvoorbeeld een vliegtuig of op de fiets verminderd dankzij het nieuwe verborgen winddichte ontwerp.
De nieuwe Pure Voice ruisonderdrukkingstechnologie van HUAWEI FreeBuds Pro 2 maakt heldere en stille telefoongesprekken mogelijk. Het is gebaseerd op een 4-Mic Call Noise Cancellation systeem in combinatie met het exclusieve Deep Nural Network (DNN) ruisonderdrukking algoritme van Huawei3. Dit zorgt ervoor dat menselijke stemmen nauwkeurig worden opgevangen en tegelijkertijd de ruisonderdrukking wordt verbeterd, zodat gebruikers een heldere geluidskwaliteit ervaren voor spraak – of videogesprekken ongeacht waar ze zijn.
Slimmere audioverbindingen voor meer gemak
HUAWEI FreeBuds Pro 2 biedt een naadloze verbinding met twee apparaten voor het automatisch schakelen tussen gesprekken. De dubbele verbindingsfunctie werkt samen met smartphones, tablets, pc’s en wearables van Huawei en met apparaten voor Android, iOS en Windows smart-systemen.
In het ‘Audio Connection Centre4’. zien gebruikers de laatste tien apparaten waarmee de oordopjes waren verbonden om gemakkelijk opnieuw connectie te maken. HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn ook automatisch detecteerbaar op het Super Device scherm van Huawei PC’s, tablets en telefoons zijn eenvoudig via drag and drop aan te sluiten.
Allround prestaties
HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn klein maar krachtig. Ze zijn uitgerust met een batterij voor een lange levensduur – met ANC geactiveerd is dat maximaal vier uur en in totaal van 18 uur met de case. Als ANC is uitgeschakeld, bedraagt de luisterduur 6,5 uur en in totaal 30 uur met de case5.
Voor mobiele gebruikers ondersteunen de HUAWEI FreeBuds Pro oordopjes met behulp van de case ook omgekeerd opladen6 via telefoon of tablet. Bovendien zijn de HUAWEI FreeBuds Pro 2 IP54 spatwaterdicht7, zodat regen en zweten geen invloed hebben op de prestaties van de oortjes.
Huawei Music x HUAWEI FreeBuds Pro 2
Geniet van een hoogwaardige muziekervaring in alle omstandigheden met HUAWEI Music. HUAWEI Music biedt ook op maat gemaakte audio-effecten die exclusief zijn gemaakt voor de HUAWEI FreeBuds Pro 2, zodat gebruikers de volledige kracht van Huawei’s nieuwste oortjes ervaren.

Prijzen en beschikbaarheid
HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn beschikbaar in de kleuren: Silver Frost en Ceramic White en de nieuwste kleur Silver Blue.
HUAWEI FreeBuds Pro 2 zijn verkrijgbaar vanaf 13 juli 2022 voor €199,99. Pre-order actie van 29 juni tot en met 12 augustus: bestel de HUAWEI FreeBuds Pro 2 en ontvang gratis een HUAWEI Band 7 wearable t.w.v. €59,99. Beschikbaar bij de Huawei Store, Amazon, Bol.com, Belsimpel, Coolblue, BCC en MediaMarkt.
Bekijk en download hier het beeldmateriaal.

[1] De data voor het frequentiebereik komen uit het Huawei Lab. De bluetooth verbinding vereist LDAC™ HD encodering en decodering en een transmissiesnelheid boven 960 kbps is vereist.
[2] HUAWEI FreeBuds Pro 2 verhoogt de gemiddelde ANC diepte met 15% in vergelijking met HUAWEI FreeBuds Pro. Gegevens zijn afkomstig van Huawei laboratoria.
[3] Deze functie vermindert het omgevingsgeluid en levert een kristalhelder geluid voor de andere persoon in het telefoongesprek. De werkelijke ervaring tijdens het telefoneren kan variëren, afhankelijk van gebruiksgewoonten, omgevingsfactoren en gebruikte apps.
[4] Alleen beschikbaar op toestellen die beschikken over de nieuwste versie van de Huawei AI Life App. De iOS-versie van de Huawei AI Life App ondersteunt deze functie tijdelijk niet.
[5] De batterijduur en laadgegevens zijn afkomstig uit het Huawei laboratoriumtests. Tijdens de tests werd audio in AAC-formaat afgespeeld op 50% volumeniveau en met ANC uitgeschakeld. Voor andere functies werden de standaardinstellingen gebruikt. De werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van het volume, de audiobron, omgevingsinterferentie, productkenmerken en gebruiksgewoonten.
[6] De functie voor omgekeerd opladen vereist apparaten die omgekeerd opladen ondersteunen.
[7] IP54-stof- en waterbestendigheid geldt alleen voor de oordopjes zelf en is niet van toepassing voor het oplaadetui. Dit apparaat is onder normale omstandigheden spatwater-, stof- en waterbestendig. Het is getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden en heeft een IP54-classificatie gekregen volgens IEC-norm 60529. Spatwater-, stof- en waterbestendigheid zijn niet permanent, en de prestaties kunnen afnemen door dagelijks gebruik. Laad het apparaat niet op in een vochtige omgeving. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.

###
Over Huawei Consumer BG
De producten en diensten van Huawei zijn beschikbaar in meer dan 170 landen en worden gebruikt door een derde van de wereldbevolking. Er zijn veertien R&D-centra opgezet in landen over de hele wereld, waaronder Duitsland, Zweden, India en China. Huawei Consumer BG is een van de drie business units van Huawei en omvat smartphones, pc’s en tablets, wearables en clouddiensten, enz. Het wereldwijde netwerk van Huawei is gebouwd op meer dan 30 jaar expertise in de telecomindustrie en is toegewijd aan het leveren van de nieuwste technologische

vooruitgang aan consumenten over de hele wereld.
Voor meer informatie kunt u terecht op: consumer.huawei.com
Voor regelmatige updates over Huawei Consumer BG, volg ons op:
Facebook: facebook.com/huaweimobile/
Twitter: twitter.com/HuaweiMobile
Instagram: instagram.com/huaweimobile/
YouTube: youtube.com/user/HuaweiDeviceCo
LinkedIn: linkedin.com/company

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht