Industry Wire

Geplaatst door Insight

Insight neemt SADA over, zesvoudig Google Cloud Partner of the Year

Apeldoorn, 4 december 2023 – Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en Solutions Integrator die organisaties helpt hun digitale transformatie te versnellen, heeft de overname van SADA, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van cloud-business en technologie en zesvoudig Google Cloud Partner of the Year, afgerond. Deze overname onderstreept de strategie van Insight door hun unieke positie te versterken als toonaangevende Solutions Integrator, die marktleidende multicloudoplossingen op schaal aanbiedt.

SADA voegt aanzienlijke expertise en schaal toe en verbetert het cloudaanbod van Insight aan klanten. De overname versterkt de huidige positie van Insight als leverancier van cloud-, data-, artificial intelligence-, cybersecurity- en intelligent edge-oplossingen en -diensten voor ’s werelds beste hyperscale ecosystemen: Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon Web Services (AWS).

“SADA’s samenwerking met Google Cloud zal ons beter in staat stellen om klanten te bedienen die in meerdere clouds werken en de adoptie van veelgevraagde technologieën zoals GenAI versnellen,” zegt Dee Burger, Insight North America president. “Met deze overname zetten we een belangrijke stap voorwaarts om de toonaangevende Solutions Integrator te worden, gericht op de meest kritieke segmenten van marktgroei – cloud, data, AI, cybersecurity en edge. Daarnaast voegen we ook SADA’s Google Cloud-klanten toe aan ons portfolio, samen met gespecialiseerde Google Cloud sales- en technische resources.”

Tony Safoian, voorzitter en CEO van SADA: “We voegen zowel een sterke technische en servicereputatie binnen het Google Cloud-ecosysteem toe aan Insight, alsmede  een diepe expertise in het Google Cloud-portfolio van oplossingen. De middelen, het wereldwijde klantenbestand en de brede technologische partnerschappen van Insight zullen ons in staat stellen om sneller uit te breiden naar nieuwe markten en de kracht van Google Cloud naar nog meer klanten te brengen.”

Als toonaangevende Google Cloud Premier Partner beschikt SADA over diepgaande technische kennis van de gehele Google Cloud-stack en is gespecialiseerd in workloads die prioriteit hebben binnen Google Cloud. De overname van SADA positioneert Insight om verder te profiteren van de groeiende trend van multicloud-adoptie en versnelt de voortgang van Insight’s strategische doelstelling om clouddiensten en -oplossingen te laten groeien.

Insight’s bewezen expertise en schaalgrootte met Microsoft Azure en AWS, gecombineerd met SADA’s robuuste kennis van Google Cloud, maakt Insight tot een veelomvattende multicloudprovider. Additionele gegevens op een rij:

  • Met de overname voegt Insight circa 850 professionals gespecialiseerd in het Google Cloud-ecosysteem toe, waardoor het totale team van Insight groeit naar meer dan 14.500 teammates in 26 landen.
  • SADA is een Google Cloud Premier Partner met 10 Google Cloud Specialisaties, waaronder beveiliging, infrastructuur, cloudmigratie, data analytics, applicatieontwikkeling, locatie intelligentie en machine learning.
  • Insight heeft een miljardenrelatie met Microsoft en is de wereldwijde 2023 Microsoft Solution Assessments Partner of the Year en een Azure Expert Managed Service Provider. Insight heeft meer dan 65 Microsoft Partner of the Year awards verdiend en beschikt over 22 Microsoft-specialisaties.
  • Insight is een AWS Advanced Tier Services Partner met vier competenties (Migration, Microsoft Workloads, DevOps, Security).

 

 

###

Over Insight

Insight Enterprises, Inc. is een solutions integrator die deel uitmaakt van de Fortune 500. Zijn 14.500 professionals wereldwijd helpen organisaties met het versnellen van hun digitale transformatie, om de bedrijfsprocessen te moderniseren en de waarde van technologische investeringen te maximaliseren. Insight maakt een veilige, end-to-end transformatie mogelijk en voorziet in de behoeften van zijn klanten met een uitgebreid aanbod van oplossingen, verreikende partnerships en ruim 33 jaar aan uitgebreide IT-ervaring. Insight is door Forbes aangemerkt als ‘World’s Best Employer’ en gecertificeerd als ‘Great Place to Work’. Het zet zijn oplossingen en diensten kracht bij met een wereldwijde reikwijdte, lokale expertise en een e-commerce ervaring van wereldformaat en grijpt elke kans aan om de digitale ambities van zijn klanten te realiseren. Ga voor meer informatie naar nl.insight.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht