Industry Wire

Geplaatst door Oppo

Inspiratie en innovatie tijdens OPPO 2019 Innovation Event: ‘’Get Closer’’

Barcelona, 23 februari 2019 – Vandaag heeft OPPO in Barcelona zijn eerste internationale evenement georganiseerd op het gebied van innovatie: OPPO 2019 Innovation Event.

Inspiratie en innovatie
Het op vier na grootste smartphonemerk ter wereld heeft enkele spraakmakende aankondigingen gedaan rondom innovaties op het gebied van mobiele technologie in 2019. Met de introductie van onder andere de eerste 10x Lossless Zoom camera en baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van 5G-technologie, versterkt OPPO zijn reputatie als innovator op het gebied van mobiele communicatie.

OPPO laat zich inspireren door de alledaagse bijzonderheden van het leven. Op basis van consumentenonderzoek heeft OPPO veel geïnvesteerd in innovatie met een aanzienlijk belang voor R&D. Dankzij deze toewijding blijft OPPO toonzettende innovaties ontwikkelen, of het nu gaat om technologie voor beeldverbetering, 5G, AI, AR/VR of andere opkomende mobiele technologieën.

“We zijn er trots op dat we vandaag ons eerste OPPO Innovation Event hebben gehost voor media en partners”, aldus Anyi Jiang, OPPO Vice President. “Innovatie is onze topprioriteit en we hebben veel ontwikkelingen doorgemaakt om de toekomst letterlijk in de handen van de consument te brengen. We kijken ernaar uit om deze belofte voort te zetten en nog meer innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten, met name op het gebied van 5G en fotografie.”

OPPO zet de toon op het gebied van 5G
5G is de toekomst van de smartphone industrie, met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit, verbeeldingskracht en sterkere connectiviteit. Vandaag bracht OPPO het 5G-tijdperk dichterbij met de aankondiging van de eerste 5G-smartphone én de aankondiging van het OPPO 5G Landing Project.
Met dit initiatief wil OPPO, samen met de expertise van onder andere netwerkpartners Swisscom, Telstra en Optus, en een meer diepgaande samenwerking met potentiële partners zoals Singtel, de implementatie van 5G producten en services promoten, zodat consumenten betere prestaties en meer efficiëntie kunnen ervaren.

Cristiano Amon, Qualcomm Incorporated President, onderschrijft OPPO’s toewijding aan 5G-innovatie als volgt: “Met het leiderschap in 4G, is OPPO ook in staat om een leider te zijn in de transitie naar 5G. Wij zien ongekende mogelijkheden op het gebied van innovatie in het 5G-tijdperk, en Qualcomm Technologies kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met OPPO en het potentieel van 5G te realiseren. Wij ondersteunen de lancering van de eerste OPPO 5G-smartphone met ons Qualcomm® Snapdragon™ 855 Mobile Platform en de X50 5G modem, geïntegreerde RF transceiver en RF Front-End oplossingen.”

OPPO bereidt zich al voor op de komst van 5G sinds 2015 en heeft geïnvesteerd in zowel ontwerp als technologie voor de productie van een aantrekkelijke telefoon, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit voor 5G-functies. De langverwachte introductie van de eerste OPPO 5G-smartphone lijkt een revolutie teweeg te gaan brengen in het leven van consumenten door middel van 4K, 8K video download/upload/afspelen in de cloud, 3D videobellen; 5G cloud gaming, multi-player AR/VR-games; in-store navigatie, geïntegreerd AR winkelen, meeslepend entertainment en nog veel meer.

Primeur: 10x Lossless Zoom
Tijdens het Innovation Event presenteerde OPPO ook de eerste 10x Lossless Zoom-technologie. Een andere primeur van OPPO geeft gebruikers meer mogelijkheden en biedt iedereen de mogelijkheid om professioneel gestylde foto’s te maken, zonder verlies van kwaliteit.

10x Lossless Zoom is een nieuwe technologie die is ontwikkeld met toonaangevende cameraspecificaties, waaronder een drievoudige camerastructuur bestaande uit een telelens, een ultragroothoeklens en een hoofdcamera. Daarnaast introduceert OPPO ook de nieuwe Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de hoofdcamera als de telelens voor een hogere, ‘anti-shake’ nauwkeurigheid.

Mobile World Congress
Tijdens het OPPO 2019 Innovation Event werden eveneens enkele real-life 5G applicaties getoond; van hologram-calls tot AR-shopping en demonstraties van ultieme fotografie settings voor het gebruik van 10x Lossless Zoom.

OPPO is aanwezig op het Mobile Word Congress (MWC) in de Ericsson en Qualcomm-stands, waar bezoekers cloud-gaming kunnen ervaren door middel van een live demo van SoulCalibur6, ontwikkeld in samenwerking met Shadow, de toonaangevende high-performance cloud gaming-specialist.

# # #

Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat producten biedt met innovatieve technologie. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008 heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan esthetiek.

OPPO startte het tijdperk van ‘’selfie beautification’’ en was het eerste merk dat smartphones lanceerde met 5MP en 16MP voorcamera’s. Ook was OPPO het eerste merk dat de gemotoriseerde roterende camera, ultra HD en de 5x Dual Camera Zoom-technologie introduceerde. In 2016 lanceerde OPPO de Selfie Expert F-serie en startte daarmee een trend binnen de smartphone-industrie.

In 2018 werd OPPO door IDC gerangschikt als het vijfde smartphonemerk wereldwijd. Momenteel is OPPO actief in meer dan 40 landen en regio’s en beschikt het wereldwijd over 6 onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van een beter leven voor klanten over de hele wereld.

Meer over OPPO Nederland is te vinden op de website, Instagram, Facebook en YouTube.

This message contains information which may be confidential and privileged. Unless you are the intended recipient (or authorized to receive this message for the intended recipient), you may not use, copy, disseminate or disclose to anyone the message or any information contained in the message. If you have received the message in error, please advise the sender by reply e-mail, and delete the message. Thank you very much.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht