Industry Wire

Geplaatst door Bruut Amsterdam

‘It’s The Season To Get Comfy’, Videoland en Bruut Amsterdam maken decembercampagne

In opdracht van Videoland ontwikkelde en produceerde Bruut Amsterdam de decembercampagne ‘It’s The Season To Get Comfy’, waarin we vanuit verschillende perspectieven een uitgebreide cast van bekende Videoland gezichten zien die op hun manier, op alle denkbare fijne plekken in huis, vanaf diverse devices, comfortabel genieten van het ruime aanbod van Videoland.

It’s The Season To Get Comfy. Dat is het thema dat Videoland, het grootste Nederlandse streamingplatform, verbindt aan de decembercampagne die afgelopen week live ging. De decembermaand is immers gezellig, maar ook stressvol. En hoe kan je beter ontspannen, alleen of met je familie en of vrienden, dan op je favoriete plek in het huis, mét films en series. De campagne druist in tegen de perfect gedekte tafels, besneeuwde straten en clichébeelden zoals we die in december op televisie kennen.

Sjors van Drie, Videoland: ‘’December ziet er vaak traditioneel, druk en misschien zelfs wat stressvol uit. De rol van Videoland is om voor de nodige ontspanning te zorgen. We laten in deze campagne zien dat je van deze feestmaand kunt genieten op verschillende manieren. Talenten die normaliter in onze uiteenlopende content te zien zijn, hebben hun eigen – comfy – Videoland moment. Precies wat we iedereen toewensen deze maand.’’

Bruut Amsterdam verenigt bij elke samenwerking de meest passende specialisten om zo, zo slim mogelijk het best mogelijke resultaat te garanderen. Deze multi-asset campagne voor Videoland is geregisseerd door Sjors Baarveld. Voor de muziek koos Bruut Amsterdam voor een hechte samenwerking met het muziekproductiehuis SMP Amsterdam. Het resultaat is een eigen compositie, geïnspireerd op ‘Deck the Halls’, een fijne oorwurm.

De volledige productie bestaat uit 77 deliverables; bestaande uit een TV commercial, een bioscoopcommercial en voor social in verschillende lengtes en formaten, per personage en ook assets toegespitst op de verschillende titels die op Videoland te zien zijn.

“Een relevant merk, een grappig, herkenbaar concept én de creatieve vrijheid om écht iets aan de tientallen assets toe te voegen. Deze samenwerking was op ons lijf geschreven. In een korte tijd van nog geen drie weken ontstonden niet alléén hele mooie films, maar ook een nauwe samenwerking met wederzijds vertrouwen. Dat kan alleen als je ondanks de uitdagende planning, goed op elkaar afstemt en zo tot de kern komt”, aldus Deniz Alkaç, managing Director van Bruut Amsterdam.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht