Industry Wire

Geplaatst door Towel

Justlease biedt autorijders veilig en betaalbaar vervoer in coronatijd

Justlease haakt in op het huidige momentum en komt met een nieuwe private lease campagne, met Ford Fiesta occasions, tegen een scherpe prijs en kortere looptijd. Hiermee wil de leasemaatschappij vervoer betaalbaar maken voor reizigers die nu liever met de auto willen reizen. De middelen van de campagne zijn dynamisch ontwikkeld door Towel, waardoor de content voor Justlease langer herbruikbaar is.

Werknemers mogen weer vaker naar kantoor. Uit onderzoek naar vervoersgedrag in corona-tijd blijkt dat een fors deel van de Nederlanders (36%) na de coronacrisis vaker met eigen vervoer wil reizen. Belangrijkste reden hiervoor is om de drukte in het openbaar vervoer te vermijden. Hierdoor ontstaat ook de behoefte aan een eigen auto als veilige manier om te reizen.

Justlease verwacht dat er de komende tijd meer mensen de auto kiezen en stelt daarom betaalbare private lease occasions beschikbaar. “Wij willen helpen door veilige en betaalbare occasions aan te bieden, die i.v.m. de huidige tijd ook een kortere leaselooptijd hebben” zegt Paul Wassenaar, General Manager Marketing Justlease. “Om dit zo snel mogelijk in de markt te zetten, hebben we Towel gevraagd ons te helpen met diverse middelen te ontwikkelen waarmee we Nederland kunnen informeren over deze actie. De hele campagne is in minder dan twee weken tijd bedacht, opgenomen en opgeleverd.”

Geert Doek, Managing Director Towel: “We hebben een hele reeks aan diverse scenes opgenomen, waar een deel van nu gebruikt is voor de huidige Ford Fiesta-campagne. Voor komende acties kunnen we heel gemakkelijk nieuwe versies opleveren, door gebruik te maken van een mix van scenes aangevuld met een andere voice over en graphics. Door de dynamische creatie zijn we super flexibel en levert het vooral heel veel efficiency op voor de klant.”

De nieuwe Justlease Ford Fiesta occasions private lease campagne bestaat uit een TVC, online video-commercial, radiospot en diverse display uitingen.

Meer informatie: www.justlease.nl en www.towel.media
Video: https://youtu.be/8SzHVQlEBIU

Klant: Justlease
Verantwoordelijk bij klant: Paul Wassenaar, Tom Dwars en Luka Konstantopoulos
Bureau: Towel Media
Uitvoerend producent: Geert Doek
Regisseur: Jan-Paul van der Velden
Productie: Max Kroon
D.O.P.: Danny Noordanus
1st AC: Maarten Jong
2nd AC: Thijs van Geenhuizen
Fotografie: Roel van Koppenhagen
Styling: Nicolas Boyer
Productieassistent: Roel Wouters
Productieassistent: Samuel Bettink
Productieassistent: Beau Hasenaar
Voice Over: Wytske Kenemans

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht