Industry Wire

Geplaatst door KnowBe4

KnowBe4 presenteert winnaars 2021 EMEA Partner Programme Awards

Utrecht, 24 september 2021KnowBe4, ‘s werelds grootste aanbieder van security awareness-trainingen en een geavanceerd gesimuleerd phishing-platform, heeft de winnaars van zijn 2021 EMEA Partner Programme Awards bekendgemaakt tijdens het virtuele KB4-Con EMEA evenement voor klanten en partners, waarvan dit jaar de eerste editie plaatsvond.

Met dit award-programma worden KnowBe4-partners onderscheiden voor hun inzet om het belang van de menselijke factor in cybersecurity te benadrukken. Partners van KnowBe4 leveren namelijk een belangrijke bijdrage in het creëren van meer aandacht voor het probleem van social engineering.

“We weten dat cybercriminelen steeds slimmer worden en de cyberdreigingen zich blijven ontwikkelen”, zegt Tony Jennings, SVP International en global channel sales van KnowBe4. “De winnaars hebben de awards verdiend omdat ze niet alleen de juiste tools bieden waarmee hun klanten beter beschermd zijn, maar ook dankzij innovatie in hun marketing en sales en omdat ze het onderwerp security beter op de kaart hebben gezet.”

De winnaars van de KnowBe4 2021 EMEA Partner Programme Awards zijn:

  • Partner to Watch, Midden Oosten: CNS
  • Partner to Watch, Europa: Cheops
  • Partner to Watch, Afrika: NClose
  • EMEA Marketing Innovator of the Year: Tech Force
  • EMEA Top Product Attach Partner: Softcat
  • EMEA Partner of the Year: S3

Voor meer informatie, bezoek https://www.knowbe4.com/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht