Industry Wire

Geplaatst door Payt

Krachtig debiteurenbeheer voor tienduizenden Nederlandse organisaties door samenwerking Unit4 Multivers en Payt

Utrecht, 26 maart 2020. Unit4 Bedrijfssoftware, leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt, kondigt vandaag een samenwerking aan tussen zijn boekhoudpakket Unit4 Multivers en Payt, cloudsoftware voor debiteurenbeheer. Het partnership met Payt zorgt ervoor dat er een krachtig eindresultaat komt dat maximaal rendement voor tienduizenden Nederlandse organisaties oplevert. Unit4 Multivers verrijkt met de samenwerking zijn productportfolio.

Payt en Unit4 Bedrijfssoftware delen dezelfde visie: beiden willen hun klanten graag zo goed mogelijk bedienen. Het gezamenlijk aanbieden van de beste debiteurenbeheeroplossing aan klanten van Unit4 Multivers is dan ook een logische stap.”Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking met Unit4 Bedrijfssoftware. Door de nauwe integratie tussen Unit4 Multivers en Payt kunnen we duizenden Nederlandse organisaties nog makkelijker helpen met hun debiteurenbeheer”, aldus directeur Rob Rustenburg van Payt. Payt automatiseert debiteurenbeheer met slimme cloudsoftware zonder persoonlijk contact te verliezen en zorgt er zo voor dat een klant meer grip op zijn debiteurenbeheer krijgt en daarmee betere resultaten neer kan zetten.

Foto v.l.n.r.: Herman de Jonge, CEO Unit4 Bedrijfssoftware en Rob Rustenburg, directeur Payt (note: foto genomen voor coronamaatregelen).

“Deze samenwerking is een belangrijke aanvulling op ons productportfolio. Samen bieden we een krachtige oplossing die de betaaltermijn waarbinnen facturen betaald worden sterk reduceert. Hierdoor verbetert de cashflow. Ook levert het inzetten van Payt een forse tijdsbesparing op – geautomatiseerd debiteurenbeheer neemt tot wel tot 80% minder tijd in beslag – en een flinke reductie van het gemiddeld openstaande saldo, gemiddeld 30%, blijkt uit cijfers van nlbeterbetaald.nl”, zegt Herman de Jonge, CEO van Unit4 Bedrijfssoftware.

Door het debiteurenbeheer door Payt en Unit4 Multivers te laten doen, verbeteren bedrijven hun cashflow en houden bedrijven tijd over waarin ze zich meer kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Judith Simon-Emaus, directeur van Mediatorsfederatie Nederland (MfN): “Als kwaliteitsregister voor mediators – het MfN-register – en als MfN-bureau, vertrouwen wij en onze klanten op het professionele digitale factureringssysteem van Payt.nl. Mede door de koppeling met Unit4 Multivers levert ons dat overzicht en zeer efficiënte werkprocessen op.”
###

Over Unit4 Bedrijfssoftware
Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze klanten ‘alles onder controle’ houden. Zo kan de accountant beter zijn toegevoegde waarde laten zien en ondernemers doen wat zij leuk vinden; succesvol ondernemen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle
Voor meer informatie en de laatste updates kunt u onze blog & nieuwspagina bezoeken of ons volgen op LinkedIn, Twitter en/of Facebook.

Over Payt
Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. De slimme cloud software van Payt automatiseert debiteurenbeheer met behoud van persoonlijk contact. Hierdoor worden bedrijven sneller betaald, houden ze meer overzicht en hebben ze meer tijd over voor belangrijkere zaken. Meer dan 10.000 organisaties en 150 accountantskantoren vertrouwen dagelijks op Payt. Het bedrijf is gestart in 2012 door vijf ondernemers en sindsdien hard gegroeid. In 2015 werd het bedrijf een van de tien Deloitte Rising Stars en sinds 2017 is Payt shirtsponsor van FC Groningen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht