Industry Wire

Geplaatst door Makers Avenue

Makers Avenue – powered by NAMAM

De wereld van online influencers blijft volop in beweging en biedt oneindig veel mogelijkheden om verhalen te vertellen en daarbij popcultuur vorm te geven. Makers Avenue vormt een platform voor online creators en eigentijdse merken. Creativiteit en ambitie staan voorop, daarom staat de agency open voor gevestigde en potentiele nieuwe talenten in Nederland, met internationale allure. Makers Avenue begeleidt een nieuwe generatie van disruptive en media-savvy influencers in het creëren van impactvol en relevante content, met de visie: talent first. Content ontstaat organisch en zo zit de filosofie van dit agentschap ook in elkaar. Makers Avenue is powered by NAMAM.

Persbericht – De wereld van online influencers blijft volop in beweging en biedt oneindig veel mogelijkheden om verhalen te vertellen en daarbij popcultuur vorm te geven. Makers Avenue vormt een platform voor online creators en eigentijdse merken. Creativiteit en ambitie staan voorop, daarom staat de agency open voor gevestigde en potentiele nieuwe talenten in Nederland, met internationale allure. Makers Avenue begeleidt een nieuwe generatie van disruptive en media-savvy influencers in het creëren van impactvol en relevante content, met de visie: talent first. Content ontstaat organisch en zo zit de filosofie van dit agentschap ook in elkaar. Makers Avenue is powered by NAMAM.

NEW-WAVE
Deze nieuwe agency behoort tot de new-wave van independent media platforms. Samen met talenten en artiesten co-creëert Makers Avenue doelgerichte campagnes voor het digitale landschap. Met de nadruk op authenticiteit en connectiviteit. Op deze manier brengen ze de hedendaagse online iconen dichter bij hun doelgroep om samen verhalen te vertellen en te beleven. Makers Avenue bestaat uit een scherpzinnig team van merkstrategen, online marketeers en content managers die zich focussen op innovatie en trends op het gebied van mode, lifestyle en beauty. De behoefte naar sterke en vooral relevante online content werd bij de talenten van NAMAM steeds groter waardoor zij steeds meer de rol van content-marketeers overnamen. Daarbij is de media-eigenwaarde van de artiest ook gestegen. Als influencer marketing agency koppelt Makers Avenue invloedrijke talenten met merken. Campagnebeeld ontstaat oorspronkelijk vanuit de branddirectie, bij Makers Avenue is dit een full in-house service. Talent first betekent dan ook zelf de campagnes bedenken en uitvoeren.
TALENT FIRST
Makers Avenue staat in dienst van de talenten, artiesten, influencers en trendsetters. Talenten die al samenwerken met de agency zijn o.a. Gaby Blaaser, Jada Borsato, Donny Roelvink, Janice Blok en Marc Lucas. De campagnes variëren van kleine samenwerkingen op Instagram tot volledige campagnes verspreid over YouTube, social media en digitale billboards. Het team is betrokken bij elke stap van het proces.

POWERED BY NAMAM
Het team van Makers Avenue wordt versterkt door de expertise van managementbureau NAMAM van Nathan Moszkowicz. Zij managen o.a. Dopebwoy, Bilal Wahib, COR, Kris Kross Amsterdam en Yung Felix. “Betrokken zijn bij een influencer marketing agency was voor ons een organische stap. Wij weten als geen ander wat de impact kan zijn van een goede online-strategie. Met waardevolle content zoeken wij de connectie op met het publiek en community van de talenten én de merken. Naast het opzetten van relevante online-campagnes begeleiden wij de talenten ook in de branding en strategie van hun carrière. Dit is natuurlijk iets wat sterk in onze DNA zit.” – Nathan Moszkowicz.

Over NAMAM
Medio 2013 richtte Nathan Moszkowicz (1994) het managementbureau NAMAM op. Onbevangen en gedreven door een eigenzinnige visie op het bestaan van artiesten en persoonlijkheden. Het bedrijf begon met de, toen nog, opkomende acteur Géza Weisz. De op vriendschap gebaseerde band tussen Nathan en Géza vormde het fundament voor waar NAMAM voor zou gaan staan. Kort daarop volgden acteur Manuel Broekman, actrice Sigrid ten Napel en rapper Lil Kleine. NAMAM positioneert zich als onmisbare partner voor artiesten en maakt daarin geen onderscheid in aanstormend talent en gevestigde namen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste managementbureaus in de Benelux.

 

 

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht