Industry Wire

Geplaatst door Counter Collective

Meervoudig platina artiest en producer G-Eazy werkt samen met Oneof aan genesis NFT-collectie

Ontworpen door Dzanar, “THE GERALDS” viert de invloedrijke stijl van G-Eazy met exclusieve muziek

Met de lancering van de allereerste NFT-collectie van meervoudig platina artiest en producer G-Eazy, heeft OneOf zijn missie voortgezet om de volgende 100 miljoen niet-crypto-native fans naar Web3 te brengen. Sinds G-Eazy in 2017 bij ‘Project Coral Reef’ kwam, is G-Eazy standvastig gebleven in zijn inspanningen om zowel muziekminnende als crypto-gestemde werelden te versmelten. Nu, in samenwerking met het duurzame, inclusieve en toegankelijke platform van OneOf, ondersteund door Quincy Jones en speciaal gebouwd voor muziek, sport en lifestyle, stapt G-Eazy moeiteloos de NFT-ruimte binnen en viert hij zijn kenmerkende gevoel voor mode door een reeks verzamelobjecten enervaringen passend genaamd: ‘The Geralds’.

In samenwerking met de Nederlandse artiest Dzanar, die beeldmateriaal heeft geproduceerd voor Ed Sheeran, Kesha en anderen, beeldt elke “Gerald”-NFT een unieke eigenschap van G-Eazy af met zijn eigen kenmerken en stijlen. Vertegenwoordigd in de niveaus Groen, Goud, Platina en Diamant, worden ‘The Geralds’ verkocht in ‘pakketten’ en bieden mogelijkheden om verschillende combinaties te verzamelen, en kans op superzeldzame kaarten die worden geleverd met exclusieve muziek, programma’s voor houders en once-in-a-life-time-voordelen zoals VIP-tickets voor een

G-Eazy concert, feesten met G-Eazy in Resorts World Las Vegas, diner met hem en zijn vrienden in LA, en nog veel meer.

De collectie wordt vandaag gelanceerd op OneOf, met details over tokenomics en meer HIER beschikbaar.

Over de samenwerking met OneOf en Dzanar om “The Geralds” tot leven te brengen, zegt G-Eazy: “Deze samenwerking met OneOf heeft al te lang op zich laat wachten. Mijn debuut NFT-collectie is een liefdeswerk geweest, waarbij ik muziek, mode en technologie combineerde om alle verschillende kanten van Gerald te laten zien. Ik denk dat we allemaal dezelfde visie delen over het creëren van een duurzame Web3-toekomst en ik ben heel enthousiast dat mijn fans meedoen.”

“Ik vind het heerlijk om mijn fantasie aan het werk te zetten en kunst te maken die stijl en inhoud ademt”,zegt Dzanar. “Door met OneOf en G-Eazy aan ‘The Geralds’ te werken, kon ik kunst uitdrukken die een brug slaat tussen een groot aantal gebieden, waardoor verschillende kanten dichter bij elkaar komen. Dit project gaf aanleiding tot artistieke vrijheid en schoonheid, de dingen die ik buitengewoon belangrijk vind in het werk dat ik doe.”

Met tot twee miljoen keer minder energie om een NFT te genereren dan andere netwerken, is OneOf het toonaangevende platform dat de weg vrijmaakt voor een meer fanvriendelijke, inclusieve en milieuvriendelijkere web3-toekomst. Gebruikers kunnen hun NFT’s kopen met creditcards/betaalpassen en met veel bekende cryptovaluta’s, terwijl OneOf aan partners de mogelijkheid biedt om delen van hun NFT-opbrengsten te doneren aan goede doelen van hun keuze.

“G-Eazy is gedurende zijn hele carrière een trendsetter in muziek en mode geweest”, zegt Lin Dai, CEO van OneOf, “we zijn verheugd om samen te werken met G-Eazy bij zijn grote manier om web3 te betreden, door miljoenen fans over de hele wereld te laten zien dat NFT’s leuk, betaalbaar en boordevol programma’s en onvergetelijke ervaringen kunnen zijn.”

Naast G-Eazy heeft OneOf de debuut NFT-collecties gelanceerd van artiesten als Cordae, Doja Cat en Masego. Het bedrijf is ook een samenwerking aangegaan met The Recording Academy, Warner Music Group, The Breakfast Club, Sports Illustrated, iHeartRadio Music Festival, The Whitney Houston Estate en The Christopher Wallace Estate, voor de aanstaande Notorious B.I.G. NFT-collectie. Meest recent heeft OneOf CO//SIGN onthuld, een nieuw programma dat de fanclub opnieuw ontwikkeld en de nieuwe generatie doorbrekende sterren van de muziek sterker maakt. Door artiesten als Amindi, Rakeem Miles en mazie te voorzien van creatieve, financiële en marketingondersteuning, gebruikt CO//SIGN NFT’s en Web3-technologie om een nieuwe economische band tussen de muzikant en fan te vergemakkelijken. Lees HIER meer over het programma en de eerste artiesten.

Over G-Eazy
Meervoudig platina artiest en producer G-Eazy heeft zichzelf gevestigd als een leidende kracht in de muziek- en tourwereld. Zijn derde volledige studioalbum The Beautiful & Damned (2017) debuteerde op nr. 3 in de Billboard 200, behaalde twee nummer 1-radiohits, ‘No Limit’ met A$AP Rocky en Cardi B en ‘Him & I’ met Halsey, en is sindsdien platina gecertificeerd door de RIAA. De zevenvoudige platina single ‘No Limit’ is tot nu toe wereldwijd meer dan 1 miljard keer gestreamd. Bekend om zijn soepele raps, onberispelijke productie en vaardige bereik, heeft de rapper uit de Bay-area een People’s Choice Award gewonnen voor ‘Favoriete Hip-Hop Artist’, werd uitgeroepen tot een van Forbes ‘30 Under 30’ en verscheen in publicaties zoals GQ Italia, Rollacoaster, Numero NL, XXL en Flaunt. Zijn invloed strekt zich ook uit over de modewereld, waar hij vaak wordt geprezen als de James Dean van de rap vanwege zijn modieuze stijl, en hij verschijnt regelmatig op de lijsten best geklede en best verzorgde van GQ.

In 2021 verblijdde de rapper fans met de langverwachte release van zijn veelgeprezen vierde studioalbum: These Things Happen Too. These Things Happen Too is het vervolg op zijn debuut-LP, These Things Happen, en benadrukt de groei van G sinds het doorbraakalbum van 2014. Het album met 19 tracks toont het veelzijdige kunstenaarschap van G met een divers, maar eclectisch oeuvre en markeert zijn eerste volledige plaat sinds het veelgeprezen The Beautiful & Damned uit 2017. G blijft zijn interesses in de crypto-wereld uitbreiden, hij is een investeerder in YAT en Tari, bezit verschillende NFT’s en accepteerde zelfs Bitcoin en Monero als valuta om zijn album, The Beautiful and Damned, te kopen.

Over Dzanar
Dzanar Abbas-Zade, 34 jaar, groeide op in een creatief gezin. Zijn vader is schilder en beeldhouwer, en zijn moeder was architect. Nadat hij op 15-jarige leeftijd grafisch ontwerp ontdekte, studeerde hij af aan de Grafisch Ontwerpschool in Zwolle en startte hij zijn bureau genaamd: Dzanar Productions. Met meer dan 19 jaar ervaring is hij ingehuurd door toonaangevende namen in de muziekindustrie zoals Akon, Chris Brown, Ed Sheeran, Kesha, Jeremy Renner om visuele ontwerpen te produceren.

Over OneOf
OneOf is zeer toegewijd aan een duurzame blockchain-toekomst en is een NFT-platform dat is ontwikkeld om een duurzame, maker- en fanvriendelijke ervaring te creëren. Gebouwd op de milieuverantwoorde proof-of-stake blockchain Tezos, verbruikt het minten van een NFT op het platform van OneOf tot meer dan 2 miljoen keer minder energie dan andere proof-of-work-netwerken, en voor zijn artiesten en merkpartners kost het minten van NFT’s $ 0 in transactiekosten voor blockchain. OneOf streeft ernaar om de volgende 100 miljoen niet-crypto-native fans naar Web3 te brengen door de technische belemmeringen weg te nemen en fans in staat te stellen voor hun NFT’s te betalen met creditcards/betaalpassen, en vele bekende cryptovaluta’s. Toegewijd aan goede doelen, biedt OneOf aan partners die hun platform gebruiken de mogelijkheid om delen van hun NFT-opbrengsten te doneren aan goede doelen van hun keuze.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht