Industry Wire

Geplaatst door Mendix

Modeconglomeraat PVH Europe gebruikt Mendix low-code platform om marketing, HR en klantactiviteiten te digitaliseren en stroomlijnen

  • Mendix-applicatie biedt transparantie in marketingbudgetten en zorgt voor visueel aantrekkelijke strategische planning van marketingactiviteiten  
  • Nieuwe klantgerichte terugboekingsapp stroomlijnt restitutieproces en draagt ​​bij aan klanttevredenheid
  • Integratie met SAP biedt maximale flexibiliteit voor kernsystemen

Mendix, een Siemens-onderneming en wereldwijd leider in moderne enterprise applicatie-ontwikkeling, maakt bekend dat PVH Europe, thuisbasis van het wereldwijde hoofdkantoor van Tommy Hilfiger en de Europese kantoren van Calvin Klein, heeft gekozen voor het Mendix low-code platform. De organisatie gebruikte het platform om een ​​innovatieve serie applicaties te creëren voor het efficiënter beheren en monitoren van marketingbudgetten, terugboekingen, het on- en offboarden van tijdelijke en externe medewerkers, het beheren van projectplanningen en het stroomlijnen van de klantenservice.

Om PVH Europe te ondersteunen bij het effectiever beheren en monitoren van marketingbudgetten, ontwikkelde Mendix-partner MxBlue een applicatie om budgetten transparanter te maken en duidelijk inzicht te bieden in uitgaven om de planning op een visueel aantrekkelijke manier te optimaliseren. De Global Unified Budget Information (GUBI) app, die in vijf maanden werd gebouwd, biedt betere en meer actuele informatie, wat cruciaal is voor efficiëntie en het afleggen van verantwoording.

Een andere oplossing die werd gebouwd met Mendix is de Recertification Third Party Accounts (RTPA) app. Hiermee kan HR nauwer samenwerken met freelancers. Het on- en offboardingproces is gestroomlijnd in de app, waardoor meer betrokkenheid ontstaat bij externe medewerkers. Ook accounts en certificaten kunnen met behulp van de app worden vernieuwd.

Integreert met SAP ‘system of record’

Het team van PVH Europe ontwikkelde ook de Chargeback-app, die in slechts vier maanden werd gebouwd. De app beheert terugboekingen naar groothandelspartners en stroomlijnt automatisch retouren en afprijzingen aan het einde van het seizoen, waardoor de klanttevredenheid wordt verbeterd. Om processen te stroomlijnen, integreerde PVH Europe de nieuwe oplossingen met het SAP ‘system of record’. Een voorbeeld hiervan is de Sample Sale-app, een interne toepassing om uitnodigingen, registratie en crowd control voor sample sales te stroomlijnen, die SAP integreert met het Mendix-platform.

Alle apps zijn gebouwd door Mendix-partner MxBlue in nauwe samenwerking met PVH Europe. Door gebruik te maken van de ervaring met het Mendix-platform, kon het ontwikkelteam van PVH Europe twee extra apps bouwen en introduceren. Binnen zes weken lanceerden ze Prop Shop, een interne webshop voor winkels om promotiemateriaal  te bestellen. De tweede app heet cBase, een klantinformatiedashboard dat verkoopteams ondersteunt bij de voorbereiding op klantbezoeken.

De reeks nieuwe toepassingen hebben de nauwkeurigheid van de data verbeterd en  handmatige werkzaamheden zoals het controleren en corrigeren van data verminderd. Hierdoor is de efficiëntie toegenomen. Met de bouwstenen van Mendix kunnen klanten snel nieuwe apps bouwen, zodat ze kunnen experimenteren en nieuwe standaarden voor hun bedrijf kunnen definiëren.

Kijk hier voor meer informatie over het Mendix-plaform.

Volg Mendix op social media:

 

———————

 

Over Mendix

In een ‘digital-first’ wereld willen klanten dat in al hun behoeften wordt voorzien, willen medewerkers betere tools om hun werk te doen en weten bedrijven dat ingrijpende digitale transformatie de sleutel is tot voortbestaan en succes. Mendix, een Siemens-onderneming is hard op weg de motor te worden van het digitale enterprise-landschap. Het toonaangevende low-code platform en het uitgebreide ecosysteem integreert de meest geavanceerde technologie om oplossingen te ondersteunen die de betrokkenheid vergroten, activiteiten stroomlijnen en IT-blokkades wegnemen. Gebouwd op de pijlers van abstractie, automatisering, cloud en samenwerking, verhoogt Mendix drastisch de productiviteit van ontwikkelaars en stelt minder technische, ‘citizen developers’ in staat apps te creëren gebaseerd op hun specifieke domeinexpertise. Daarbij worden zij gefaciliteerd door de intuïtieve visuele interface en de mogelijkheden die Mendix biedt voor samenwerking. Mendix wordt door analisten erkend als leider en visionair en het platform is cloud-native, open, uitbreidbaar, flexibel en bewezen. Van kunstmatige intelligentie en augmented reality tot intelligente automatisering en native mobile; Mendix is ​​de basis van ‘digital-first’ ondernemingen. Het Mendix enterprise low-code platform wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 4.000 bedrijven.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht