Industry Wire

Geplaatst door Innocent

My Future Me app helpt bij goede voornemens

Amsterdam, 1 januari 2015 – Hallo, wij zijn innocent en we hebben een app ontwikkeld waarmee je goede voornemens kan volhouden. In de My Future Me app kan je met een druk op de HELP knop namelijk je vrienden om hulp vragen. En zo heb je dus overal en altijd steun in de strijd der goede voornemens. Het is wetenschappelijk aangetoond dat je voornemens meer kans van slagen hebben als je je vrienden erbij betrekt. Onwetenschappelijk denken wij dat alles meer kans van slagen heeft als je er plezier mee maakt. Daarom kan je de app vanaf 1 januari 2016 gratis downloaden in Google Play en vanaf 4 januari in de App Store.

Mediapsycholoog Mischa Coster van Grey Matters ziet wel toekomst in de My Future Me app. “Goede voornemens zijn een mooie traditie. Naast het benoemen van een concrete doelstelling blijkt de rol van de sociale omgeving belangrijk bij het behalen van succes. Bij maar liefst de helft van de gefaalde voornemens was de kans op succes vele malen groter geweest als er ‘sociale steun’ was geweest op moeilijke momenten. Het delen van je voornemens via social media en het hebben van een ‘buddy’ middels een app lijken dan ook belangrijke ingrediënten voor het behalen van dit succes. Nog een tip: kies in de app voor de meer actiegericht en specifieke voornemens. Dat werkt beter dan een wat ‘algemener’ voornemen.

Benjamin van der Kloet, Marketing Manager voor innocent Benelux, vertelt: “Het is fantastisch om mensen blij te kunnen maken met heerlijke drankjes, maar het wordt nog leuker wanneer we voor mensen op meerdere niveaus goed kunnen doen. Het vele falen in het behalen van goede voornemens heeft ons geïnspireerd hier op een ludieke manier op in te spelen. Met plezier effectief een doel kunnen behalen. Om de campagne extra onder de aandacht te brengen hebben we vanaf 4 tot en met 17 januari een pop-up store gebouwd op het Nijntje plein in het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Hier is iedereen welkom om met ons te proosten (met een Smoothie Plus) op het nieuwe jaar en zijn goede voornemen te delen”.

Op je gezondheid
Zeker 50 procent van al die voornemens gaan over je gezondheid, en zoals je weet hebben wij daar het beste mee voor. Wij zijn opgericht door drie niet al te gezonde studenten die iets gemakkelijks zochten om het zichzelf goed te doen. Het is bovendien onze filosofie om de wereld wat beter achter te laten dan we haar gevonden hebben. Tijd voor actie dus.

De smoothies van de toekomst

We kwamen op het idee van de app toen we onze nieuwe super smoothies lanceerden, die we met veel plezier de smoothies van de toekomst noemen. De toekomst, omdat ze niet alleen fruit, maar ook groente, zaden, gezonde plantjes en vitamines bevatten en dat is nogal een schokkende verandering voor ons. Dus: op je gezondheid, op je toekomst en jouw eigen My Future Me.

Heb je een goed voornemen, download de app. Dat is voor iedereen het beste. De My Future Me app is gratis verkrijgbaar vanaf 1 januari via Google Play (http://bit.ly/1NQdKWK) en vanaf 4 januari in de App Store (http://apple.co/1UeWgF1).

Gelukkig 2016!
* Cijfers uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van ING, december 2014.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht