Industry Wire

Geplaatst door myPOS

myPOS heet Mario Shiliashki welkom als Chief Executive Officer

Tilburg, 24 april 2024: myPOS , één van de grootste aanbieders van mobiele pinautomaten en betaaloplossingen voor het midden en klein bedrijf en zelfstandige ondernemers, is blij de benoeming van Mario Shiliashki als Chief Executive Officer aan te kunnen kondigen. Shiliashki zal ook deel gaan uitmaken van de Raad van Bestuur.

Shiliashki brengt een algemene visie met zich mee over betalingen en heeft op vier continenten gewerkt voor bedrijven zoals PayPal, Mastercard en recenter PayU, waar hij succesvol leiding heeft gegeven aan alle fasen van groei, fusies en overnames en Exit.

Shiliashki zal deel gaan uitmaken van het sterke uitvoerend leiderschapsteam, dat blijvend ondersteund wordt door de Raad van Bestuur en Advent International, één van de grootste en meest ervaren wereldwijde private equity investeerders.

Mario Shiliashki licht toe:

“Ik ben heel blij dat ik deel ga uitmaken van myPOS op zo’n cruciaal moment in de ontwikkeling van het bedrijf. Ik ben echt verheugd met zo’n sterk team te gaan samenwerken en het bedrijf naar zijn volgende groeifase te leiden, omdat het nog steeds voorop loopt in de revolutie die in deze branche gaande is. myPOS heeft een ideale positie om te profiteren van de komende mogelijkheden en geeft bedrijven de tools om hun betalingsproblemen op te lossen.”

Fabio Cali, Managing Director bij Advent International, licht toe:

“Het doet ons groot genoegen Mario Shiliashki te mogen verwelkomen bij myPOS en ik kijk ernaar uit met hem samen te gaan werken. Hij brengt een ruime ervaring in wereldwijd opschalen en betaalervaring met zich mee en heeft een Bulgaarse achtergrond. Advent is verheugd myPOS te verwerven, na het enorme succes en de ontwikkeling van de afgelopen jaren, en zal uitgebreide kennis op het gebied van betalingen en financiële dienstverlening bieden om de volgende fase van myPOS’ groei te ondersteunen.”

Laurent LeMoal, bestuursvoorzitter bij myPOS, licht toe:

“ Mario Shiliashki brengt een aanzienlijke ervaring in de betaalindustrie met zich mee en we zijn dan ook erg blij hem aan boord te hebben. Ondersteund door de ervaring en investering van Advent International heeft myPOS een uitstekende positie om te groeien, waarbij het gedifferentieerde bedrijfsmodel en de concurrerende waardepropositie worden bewaard.

Met de recente ontwikkelingen wordt myPOS zelfs nog wendbaarder en veerkrachtiger, waarbij er wordt geïnvesteerd in schaalbaarheid, automatisering en innovatievere oplossingen. Dit is een strategische stap voor het fintech bedrijf, dat onlangs nieuwe winkels in Italië en Frankrijk heeft geopend en zich voorbereidt op een nieuwe uitbreidingsgolf.

*****

Over myPOS

myPOS is een innovatief fintech bedrijf voor het MKB in de Europese Economische Ruimte, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het levert eenvoudige en handige betaaloplossingen voor in de winkel, online en onderweg voor meer dan 200.000 bedrijven in meer dan 30 Europese landen.

Het myPOS-platform geeft zelfstandigen en MKB bedrijven alles wat ze nodig hebben voor het accepteren van betalingen en het beheren van diverse aspecten van hun bedrijf, waaronder het verkopen op afstand, het versnellen van cash flow en het mogelijk maken van e-commerce. Bedrijfseigenaren ontvangen een gratis bedrijfsaccount voor meerdere valuta en een IBAN nummer per munteenheid, een zakelijke pinpas, gedigitaliseerde mogelijkheden voor bedrijfsbeheer en een krachtig all-in-one platform om ze te helpen overal te verkopen en altijd en overal betalingen te accepteren.

Voor de voortdurende innovatie op het gebied van betalingen heeft myPOS veel prestigieuze onderscheidingen gekregen, waaronder Best Use of Mobile van FStech Awards in 2022 en Point of Sale Innovation van FinTech Breakthrough Awards in 2024. Meer informatie kun je vinden op www.mypos.com .

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht