Industry Wire

Geplaatst door September

Natuur & Milieu kiest voor September

Natuur & Milieu heeft na een pitchtraject gekozen voor September als nieuwe digitale partner. September is verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe website en de digitale campagnes.

Annemijn Pasman, projectleider Eigen Media bij Natuur & Milieu: “September slaagde erin om de behoeften van de doelgroep goed door te vertalen naar een concrete invulling. De inhoudelijke kennis, energie en drive van het team passen perfect bij onze ambitie om concreet handelingsperspectief voor onze doelgroepen te bieden.”

Julian Wassenaar, managing director bij September, vult aan: “Natuur & Milieu sluit naadloos aan bij het type klanten waar we met veel energie voor werken – maatschappelijke organisaties die een positieve impact hebben op de wereld. We kijken uit naar de samenwerking!”

Over September
September is jouw digitale partner. Dagelijks zijn we bezig om de digitale wereld een stukje beter, scherper en functioneler te maken. Bij September bouwen we platformen, applicaties en websites. Met een toegewijd team van strategen, designers, product managers en developers helpen we onze klanten digitale ambities te versnellen.

September werkt onder andere voor Edukans, VPRO, Centraal Museum, Wageningen University, Briq, Scholieren.com, Natuur & Milieu en GGD.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht