Industry Wire

Geplaatst door Solutions 4 Delivery (S4D)

Nederlandse Solutions 4 Delivery sluit miljoenendeal met internationale Food Delivery Brands

Amsterdam, 29 juni 2022 Solutions 4 Delivery (S4D) kondigt aan onlangs de grootste samenwerking in de geschiedenis van het bedrijf te zijn aangegaan, namelijk met het internationale Food Delivery Brands (FDB). Het bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam levert hét omnichannel operating systeem voor internationale Quick Service Restaurants (QSRs), waaronder New York Pizza. FDB is samen met S4D actief in 5 landen (Portugal, Spanje, Mexico, Ierland en Noord-Ierland) onder de vlag van Telepizza, Pizza Hut en Apache Pizza.

Het partnership stelt S4D in staat om meer dan 2.000 vestigingen in deze landen te ondersteunen met hun business operations en datamanagement, en dus mee te gaan in de wereldwijde groei van de QSR markt. Deze wordt momenteel gewaardeerd op $261.94 miljard en zal naar verwachting tegen 2028 een waarde van $286.55 miljard bereiken.

De QSR markt innoveert continu om in te spelen op de snel veranderende wereld. De implementatie en uitrol van nieuwe technologieën is hierdoor altijd een constante geweest. De explosieve toename van het gebruik van apps en smartphone betalingen sinds de coronapandemie, hebben verschuivingen in de sector bespoedigd en geresulteerd in versnelde innovaties van (mobiele) applicaties en Point-Of-Sale (POS) systemen. Om als QSR de kracht van deze technologieën volledig te benutten en de ROI te verhogen, is het van groot belang om deze technologieën en systemen met elkaar te integreren.

“S4D is een echt all-in-one platform dat ons helpt onze wereldwijde technologische oplossingen te stroomlijnen”, zegt Javier Mallo, CIO van Food Delivery Brands. “Het platform is de volgende stap in het runnen van onze business. Het helpt ons nieuwe technologische ontwikkelingen voor te blijven en in te spelen op veranderende wensen van klanten en hen de kwaliteit, service en toegankelijkheid te bieden die ze van onze merken verwachten.”

Op dit moment wordt de software van S4D uitgerold bij restaurants van TelePizza in Spanje en Portugal. Deze was reeds beschikbaar voor de Pizza Hut-vestigingen in Spanje, welke recentelijk tevens de eerste van vele vestigingen in Mexico opende. Dit bezegelde de uitbreiding van S4D naar Portugal, Spanje en Latijns-Amerika. S4D nu actief in meer dan 10 landen met met meer dan 1250  locaties.

Benjamin Kool, CEO en Co-Founder van S4D: “We zijn trots om als wereldwijde digitale partner van Food Delivery Brands aan de slag te gaan. Ons product helpt merken om continu te innoveren en zich aan te passen aan de veranderende eisen van klanten en snelle technologische ontwikkelingen. De afgelopen maanden hebben we nauw en succesvol samengewerkt met de teams in Europa en Latijns-Amerika om de merken te helpen hun volledige potentieel te benutten. Dit is de start van onze internationale expansie.”

S4D heeft sinds haar oprichting in 2017 haar omzet elk jaar zien groeien met meer dan 100%. Het aantal medewerkers is sindsdien meer dan 70 medewerkers gegroeid. Door de sterke groei van het bedrijf, staan er op dit moment meer dan 15 vacatures open en gaat het bedrijf dit jaar verhuizen naar een nieuw kantoor in Amsterdam. Het komende jaar zal S4D de uitbreiding voortzetten en continu haar producten blijven innoveren en vernieuwen.

EINDE VAN HET PERSBERICHT – NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Solutions 4 Delivery BV

Solutions 4 Delivery (S4D) biedt quick service restaurants (QSR) die maaltijdbezorging aanbieden een compleet SaaS platform aan, bestaande uit drie bouwstenen: een volledig geoptimaliseerd e-commerce platform en app, een cloud-gebaseerd POS-systeem en ketenmanagement tools. S4D’s missie is het transformeren van bezorging door QSR restaurants, door hen in staat te stellen hun bedrijfsvoering te verbeteren met behulp van een geïntegreerd platform. Het bedrijf biedt QSR ketens een extra dimensie om hun bedrijfsvoering beter te kunnen organiseren. S4D stelt haar klanten in staat datagedreven te werken, met volledige controle over kosten en food operations. Ook zorgt zij ervoor dat zij hun klanttevredenheid beter kunnen managen. S4D’s klanten, waaronder New York Pizza, Apache Pizza, TelePizza and PizzaHut Spain, zijn een aantal van de snelst groeiende spelers op de Europese markt, met de hoogste Net Promoter Scores.

Over Food Delivery Brands S.a.r.l

Food Delivery Brands is een internationale leider op het gebied van maaltijdbezorging, met een aanwezigheid in 36 landen, een bereik van meer dan 500 miljoen consumenten en meer dan 2.631 Telepizza, Pizza Hut, Jeno’s Pizza en Apache Pizza vestigingen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht