Industry Wire

Geplaatst door NetApp

NetApp bekroont al zijn partners tijdens NetApp Partner Celebration event

Schiphol-Rijk, 30 juni 2022 – Na een onderbreking van twee jaar vanwege de pandemie, organiseerde NetApp afgelopen 29 juni eindelijk zijn ‘NetApp Partner Celebration’-evenement in levende lijven. Bedrijven staan momenteel voor veel verschillende uitdagingen en moeten die beantwoorden met een digitale transformatiestrategie. Voor de implementatie van nieuwe digitale services hebben ze betrouwbare en innovatieve partners nodig. De focus van het partnerevenement was dan ook om partners te bedanken voor hun steun in de afgelopen twee jaar en om vooruit te kijken naar hoe de uitdagingen van vandaag en morgen opgelost kunnen worden.

Na een welkomstwoord door Oscar Wijnants, Country Director NetApp Nederland, en Britta Gunther, Channel Sales Manager Nederland bij NetApp, werden twee inspirerende sessies gegeven over de toekomst en (partner)strategie van NetApp door Matt Watts, NetApp Chief Technology Evangelist, en Peter Wahlberg, Director Channel Sales West-Europa bij NetApp. Watts vertelde meer over de toekomst van NetApp en specifiek hoe om te gaan met data in de toekomst, met een focus op sustainability. Wahlberg presenteerde de partnerstrategie van NetApp, die draait om het geven van de juiste tools aan haar partners om klanten te helpen met hun digitale transformatie, waarin Hybrid Cloud-oplossingen een belangrijke rol spelen. De avond werd afgesloten met een diner waarbij niet één, maar alle NetApp-partners werden uitgeroepen tot Partner of the Year.

Britta Gunther, Channel Sales Manager Nederland bij NetApp: “We zijn verheugd dat we eindelijk weer een live event voor onze partners kunnen organiseren. De afgelopen twee jaar waren voor iedereen een uitdaging en daarom willen we niet één maar al onze partners in het zonnetje zetten en hen uitroepen tot Partner of the Year. Bovendien viert NetApp dit jaar zijn 30-jarig jubileum, wat nog een reden is om al onze partners te bedanken voor hun samenwerking en vertrouwen in de afgelopen jaren. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van NetApp.”

 

###

 

Over NetApp

NetApp is een wereldwijd actief softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement dat organisaties helpt data optimaal te benutten in het tijdperk van versnelde digitale transformatie. Het bedrijf voorziet in systemen, software en clouddiensten die hen helpen applicaties optimaal te laten werken – van het datacenter tot de cloud, of ze nu ontwikkelen in de cloud, verhuizen naar de cloud of on-premise hun eigen cloudervaring creëren. Met oplossingen die geschikt zijn voor verschillende omgevingen helpt NetApp organisaties hun eigen data fabric te bouwen en op veilige wijze altijd en overal de juiste mensen te voorzien van de juiste data, diensten en applicaties. Meer informatie is te vinden op www.netapp.com of volg NetApp op TwitterLinkedInFacebook en Instagram.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht