Industry Wire

Geplaatst door REMIRA

Nieuwe REMIRA-Connector standaardiseert de verbinding met SAP

REMIRA standaardiseert de koppeling van haar Supply Chain Solutions aan de systeemwereld van SAP met een nieuwe connector. Met deze Plug-and-play oplossing profiteren gebruikers van een eenvoudige en snelle integratie. Voor de installatie zijn geen externe programmeurs meer nodig. De nieuwe SAP-Connector zorgt ervoor dat ook vergaand geïntegreerde oplossingen voordelig gerealiseerd kunnen worden. De softwareoplossingen van REMIRA leveren een belangrijke bijdrage aan de technologische vooruitgang in de waardeketen bij Groothandels-, Retail- en Industriële bedrijven.

De verbinding van speciale softwareoplossingen aan het centrale SAP-systeem, gaat vaak met veel consultancy uren en hoge kosten gepaard. Naast eigen IT-medewerkers moeten meestal ook externe specialisten ingehuurd worden om de juiste gegevens te exporteren en daarna weer te importeren.  Met de nieuwe SAP-Connector maakt REMIRA een snelle implementatie mogelijk zonder programmeerwerk. Hierdoor zijn klanten bij de integratie van nieuwe softwareoplossingen niet meer afhankelijk van externe SAP-dienstverleners. Zij ontvangen een Plug-and-play-totaalpakket uit een hand.

Sterk geïntegreerde SAP-processen zelfstandig realiseren

REMIRA biedt binnen vijf met elkaar geïntegreerde ondernemingsgebieden cloud gebaseerde oplossingen aan voor de gehele supply chain. Alle softwareproducten van REMIRA zijn via interfaces met oplossingen van SAP verbonden en reeds jaren succesvol in gebruik. Vanaf nu standaardiseert REMIRA de koppeling van haar oplossingen aan de systeemwereld van SAP  met behulp van een eigen Connector. „Met dit nieuwe tool creëren wij een gestandaardiseerde verbinding tussen onze oplossingen en SAP en bieden daarmee een hogere toegevoegde waarde voor onze klanten “, legt Oliver Jenneskens, CTO der REMIRA uit. „Hierdoor zijn we in staat ook projecten die een vergaande integratie met SAP-processen vraagt, zelfstandig, snel en zonder veel maatwerk uit te voeren “.

De oplossingen van de REMIRA-Software-Suite zijn volledig compatibel met de systemen van SAP. De door KI ondersteunde en Cloud-ready Tools zijn zo op elkaar afgestemd, dat gebruikers binnen de waardeketen steeds een passende oplossing tot hun beschikking hebben. Vanaf de demand planning binnen sales & operations planning via de automatische dispositie en inkoop optimalisatie tot aan productieplanning en magazijn beheer, biedt   REMIRA intelligente softwareoplossingen en voorziet gebruikers daarmee van een technologisch concurrentie voordeel.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht