Industry Wire

Geplaatst door Hennepplaza

Nu ook hennep via de post

Vanaf vandaag kunnen alle aangesloten verkopers van Hennepplaza.com gebruik maken van de sterk en scherp ingekochte bezorgdienst met een professionele snelle levering. Hennepplaza.com biedt via haar e-commerce multi-vendor platform producten aan die gemaakt zijn van het duurzame hennepgewas. Verkopende partijen uit binnen en buitenland kunnen hun producten gemakkelijk via het platform aanbieden. Naast een kant-en-klaar platform verzorgt Hennepplaza.com ook de marketing, promotie, de betalingen en sinds vandaag ook het gehele logistieke proces.

Hennepplaza.com heeft na grondig onderzoek en met oog op haar ambitieuze toekomstplannen gekozen voor de professionele dienstverlening van Shops United (https://shops-united.nl/).

Shops-united.nl zegt over de samenwerking met Hennepplaza.com; “Wij verheugen ons op de groeiambitie van Hennepplaza.com en bieden met onze services een uitstekende en concurerende service voor alle logistieke afhandelingen van Hennepplaza.com. Shops United is een multi-carrier platform met meerdere vervoerders die het logistieke proces voor webshops gemakkelijker maakt. Tegelijkertijd liften webshops mee op het pakketvolume dat al is opgebouwd door gebruikers, en dat zorgt voor flinke besparing op logistieke kosten. Klanten krijgen via Shops United onder meer de keuze uit diensten van PostNL en DHL.”

“Voor de invulling van het logistieke proces voor de verzending van de duurzame hennep producten op Hennepplaza.com zochten wij een professionele dienstverlener die concurerende tarieven hanteert met professionele partijen als DHL en PostNL,” zegt Mike de Vree, General Manager van Hennepplaza. “Het is onze ambitie om het grootste e-commerce platform gericht op duurzame producten van Europa te worden en daar past een professionele dienstverlener bij waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden om snel door te groeien. Wij zijn nu in staat om meerdere bezorgopties aan te bieden tegen een scherp tarief met de zekerheid het product de volgende dag bij de klant thuis te hebben.”

Over Hennepplaza.com

Het multi-vendor platform Hennepplaza.com biedt een etalage aan nationaal en internationaal verkopende partijen van hennepproducten en promoot deze artikelen actief op haar platform door diverse promoties, campagnes en ludieke acties met een professioneel PR/Mediabeleid. Tevens biedt Hennepplaza.com voorlichting over het hennep gewas, recepten, blogs en nieuwsfeiten. Hennep is een zeer duurzaam gewas en wordt onder andere gebruikt voor de productie van kleding, schoenen, cosmetica, bouwmaterialen, CBD olie, voedsel en papier.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht