Industry Wire

Geplaatst door Nuki

Nuki Smart Lock maakt studentenhuisvesting slimmer

De start van het hoger onderwijs betekent voor velen ook op zoek gaan naar de perfecte studentenkamer. Verhuurders zijn dan volop in de weer om hun kamers klaar te maken. Sleuteloverdrachten horen hier eveneens bij en gaan niet altijd vlekkeloos. De Nuki Smart Lock staat hen hierin bij en maakt van verloren sleutels een probleem van het verleden.

Eigenaars van studentenhuisvesting hebben hun handen vol aan het begin van een nieuwe academiejaar. Kamers moeten opgeknapt worden, sleutels moeten overgedragen worden en in sommige gevallen zijn er nieuwe sleutels nodig. De Nuki Smart Lock kan verhuurders daarom heel wat tijd uitsparen en geeft hen ook door het jaar heen meer geruststelling.

Een vlotte en zorgeloze start van het nieuwe schooljaar met Nuki

Met de Nuki Smart Lock gaat de overgang tussen huurders sneller dan ooit tevoren. Via de Nuki-app kan de verhuurder makkelijk de toegang van de oude studenten intrekken en de nieuwe studenten toegang geven. Zo zijn zij er ook zeker van dat er geen extra sleutels worden gemaakt waar ze niets van weten. Als beheerder kan de verhuurder daarnaast te allen tijde zien wie er toegang heeft tot welk slot. Bij een rondleiding van het pand hoeven ze tot slot geen sleutelbossen mee te nemen en kunnen ze meteen tonen hoe eenvoudig de Smart Lock 2.0 werkt.

Slimme huisvesting van top tot teen

De Smart Lock 2.0 maakt de deur van de individuele kamers slim. In grote gebouwen met een intercomsysteem kan de Nuki Opener ervoor zorgen dat bewoners de hoofdingang met hun smartphone kunnen bedienen. Dat gebeurt door een Opener te verbinden met elke afzonderlijke intercom. Verhuurders kunnen ervoor kiezen om de Nuki Box te installeren bij de hoofdingang zodat niet elke kamer met een Opener uitgerust moet worden. De Opener en Box geven hen via de app en het Nuki Web hetzelfde overzicht als de Nuki Smart Lock. De Nuki Bridge verbindt alle andere Nuki-apparaten met het internet zodat verhuurders zelfs niet fysiek aanwezig moeten zijn bij sleuteloverdrachten of andere problemen.

Om studenten op andere manieren toegang te geven tot hun kamer, kunnen verhuurders de Nuki Fob aanbieden. Voor de Fob kan er een waarborg gevraagd worden en indien deze verloren raakt, kan hij snel gedeactiveerd worden via de app. Zo heb je geen last van ongewenste bezoekers.

Professioneel advies

Via de website kunnen verhuurders vrijblijvend informatie verkrijgen over Nuki voor studentenhuizen. Het formulier brengt hen in contact met een Nuki-expert die hen verder zal begeleiden en kan informeren over de voordelen van Nuki in hun accommodaties. Zo wil Nuki haar missie volbrengen en slimme toegangsoplossingen beschikbaar maken voor iedereen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht