Industry Wire

Geplaatst door Whello

Online marketingbureau Whello wint voor het eerst de FD Gazellen!

In 2016 richtten Nasser en Serge het online marketingbureau Whello op. Drie jaar later behoort Whello tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland, met een fonkelnieuw kantoor in de Amsterdamse Houthavens. De bekroning van de groei was een FD Gazellen 2019, in de top 10 positie van de regio West.

Wie is Whello?
Als full-service marketingbureau voorziet Whello ondernemingen en merken van gepaste duurzame groeistrategieën, waarbij gekeken wordt naar de integratie van verschillende online kanalen. De 30+ specialisten zetten zich onder leiding van Nasser al Kamouchi, Serge de Sousa en Steven Neeteson dagelijks in voor Nederlandse, maar ook buitenlandse bedrijven. De digital agency biedt development, webdesign, content, CRO, SEO, SEA, UX en Social aan. Dit dienstenpakket zorgt voor de beste groeipotentie voor organisaties.

Strategie voor 2020
“Voor Whello eindigt 2019 op een goede voet met het winnen van de FD Gazellen. We richten ons nu op 2020. Onze ontwikkelplannen voor het nieuwe jaar liggen klaar en onze Whello’ers zijn voorbereid op de grote uitdagingen, zoals de komst van internationale marketplaces in Nederland,” aldus oprichter Nasser al Kamouchi.

Oprichter Serge de Sousa voegt daaraan toe: “Wij zetten groot in op de ontwikkeling van onze medewerkers, alleen op die manier kunnen wij relevant blijven tussen de vele andere online marketingbureaus. Door deze constante ontwikkeling helpt ons team onze klanten nog harder te groeien.’’

Partner Steven Neeteson vult hierop aan: “Als groeispecialist zoeken we de breedte op van het digitale speelveld. Deze grens tussen media, communicatie, marketing en consultancy vervaagt heel snel. Wij pakken onze kans om met een multidisciplinair team oplossingen te bieden voor de uitdagingen van de klanten en onze externe partners.”

Naast hard werken en snel groeien, is Whello naast een goede groeispecialist ook een goede werkgever, waarbij werkvakanties en gezellige borrels onderdeel zijn van het werk. Heb jij hulp nodig met jouw online marketingstrategie, klop aan bij Whello! We denken graag met jou mee om duurzame groei te genereren voor jouw organisatie in 2020.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht